Villa Placidia za 2-4 osebe starstar

Piaz de Ciampedel 21, Campitello, Trentino-Alto Adige 38031, Italija
Tap to call 031351086
Villa Placidia za 2-4 osebe Piaz de Ciampedel 21, Campitello, Trentino-Alto Adige, 38031, Italija 031351086
/ / / /

Minimalno število dni bivanja: v terminih 19.12.-2.1. in 30.1.-6.3. = 7 dni, prihod = sobota/sobota; v ostalih terminih = 3 dni, prihod/odhod = poljubno.

Povprečna ocena:0.0
Skupno število glasov:0
 Fully booked
Kontakt
qrcode

Opis namestitve

Apartmaji Villa Placidia

Apartmaji Villa Placidia se nahajajo v centru Campitella in 200 m od gondole Col Rodela, ki vas popelje v sistem Sella Ronda. Postaja smučarskega avtobusa je 50 m oddaljena od hiše. Gostom je na voljo 11 apartmajev, ki sprejmejo od 2-8 oseb. Domače živali so dobrodošle.

Oddaljenost:

 • Od smučišča: 200 m
 • Od žičnice Col Rodela: 200 m
 • Smučarski avtobus: 50 m
 • Od centra: 50 m
 • Restavracija: 100 m
 • Bar: 50 m
 • Termalno kopališče Dolaondes: 2,5 km
 • Najbližja nakupovalna možnost: Coop 100 m

Apartma Placidia za 2-4 osebe

"Placidia 2" 2-sobni, 45 m2, v mansardi: Razporeditev: predsoba, kuhinjska niša, jedilni kot, dnevni prostor z raztegljivim kavčem za 2 osebi, spalnica z zakonsko posteljo, Tuš/WC in balkon.

Razporeditev:

 • velikost 45 m2
 • kuhinjska niša
 • jedilni kot
 • dnevni prostor z raztegljivim kavčem za 2 osebi
 • spalnica z zakonsko posteljo
 • kopalnica s tušem, umivalnikom in wc-jem
 • balkon

Opremljenost:

 • Sat TV
 • Brezžični internet
 • Štedilnik
 • Hladilnik
 • Pečica
 • Pralni stroj
 • Sušilec za lase
 • Sef
 • Parkirno mesto

Cena in doplačila:

 • Cena vključuje: najem apartmaja, turistično takso, porabo vode, elektrike in ogrevanje, končno čiščenje (razen kuhinje, jedilnega kota in smeti), uporabo interneta in parkirno mesto.
 • Obvezna doplačila na licu mesta: ni obveznih doplačil.
 • Neobvezna doplačila: Možnost najema otroške postelje. Možnost najema posteljnine in brisač.
  Varščina: 200 € na apartma.
 • Domače živali: dovoljene 35 € na teden.
1 Spalnica

Opremljenost

Dostop

Storitve

Parking

Aktivnosti

Tehnologija

Domače živali

Več informacij

Zimske aktivnosti

Smučišče Val di Fassa: od 1.320 do 2.340 m nv. Skupna dolžina smučarskih prog znaša 69 km od tega 13,7 km lahkih, 46,9 km srednje težkih in 8,4 km težkih. Ima 42 smučarskih naprav od tega 12 kabinskih žičnic, 22 več sedežnic in 8 vlečnic. Ima 1 osvetljeno progo za nočno smučanje in 2 progi za sankanje Smučišče ima 99 % pokritost z umetnim zasneževanjem.

Dolina Fasse združuje vse kraje med Moeno in Canazejem: (Soraga, Vigo di Fassa, Pozza di Fassa, Mazzin, Campestrin, Fontanazzo in Campitello. Z gondolami Belvedere  v Canazeju in Col Rodella v Campitelu, imate neposreden dostop do smučarskega področja Sella Ronda, ki vključuje smučanje v Arabbi, Alta Badiji in Val Gardeni, s skupno več kot 600 km prog . Več informacij o smučišču najdete na: https://www.dolomitisuperski.com/en/Experience/Ski-areas/Val-di-Fassa

Bordanje: Funslopes, Funpark, Jumps, Boxen, Rails, WaveRides

Tek na smučeh: 24,3 km klasičnih prog, 24,3 km drsalnih prog za tek na smučeh.

Smučarska vozovnica Val Di Fassa: vključuje smučanje na smučiščih Val di Fassa. Smučišče je vključeno v smučarski sistem Dolomiti Superski. Poleg eno in več dnevnih smučarskih vozovnic imate možnost nakupa kombiniranih vozovnic:
- Valle Silver 5 ali 6 dni: vključuje tudi smučanje na sosednjih smučiščih: Val di Fiemme, Alpe Lusia, Passo San Pelegrino in San Martino di Castrozza.
- Super Family Dolomitit Superski: je družinska, skupinska smučarska vozovnica. Skupina mora šteti od 3 do največ 8 oseb. Vsak član skupine mora biti star najmanj 8 let. V skupino so lahko vključeni le starši, njihovi otroci in stari starši. Več informacij o smučarskih vozovnicah nadete na: https://www.dolomitisuperski.com/en/Experience/Ski-areas/Val-di-Fassa/Ski-pass

Prihod in odhod

Prihod: na dan prihoda je vselitev možna od 16.00 do 19.00 ure. Vselitev v apartma je možna ob kateremkoli času po 16.00 uri.
Odhod: na dan odhoda je namestitev potrebno zapustiti do 10.00 ure. Odhod iz apartmaja je možno urediti ob kateremkoli času do 10.00 ure.

V primeru kasnejšega prihoda je nujno potrebno poklicati na telefonsko številko vaše namestitve, ki se nahaja v navodilih za potovanje.

Splošni pogoji

Plačilni pogoji:

Polog: 30% od vrednosti celotnega nakupa (preko TRR računa).
Končno plačilo: 70% od vrednosti celotnega nakupa (preko TRR računa)

Ostale informacije in Splošne pogoje poslovanje lahko pregledate tukaj.

Zemljevid

Vaša destinacija (končna točka poti) je že označena na zemljevidu. Vnesite vašo začetno lokacijo in izberite ostale možnosti za pridobitev navodil. Na zemljevidu lahko izberete do 9 vmesnih potovalnih točk od vaše začetne do končne lokacije.

Naslov
Pošta
Mesto
Izberi način

Ocene gostov

Za to namestitev še ni podanih ocen gostov.

Za objavo ocene, morate biti prijavljeni kot kupec.
Ležišča4
Spalnica2
Kopalnica1
Kvadratura45
Od smučišča200 m
Ski bus50 m

Vaši podatki

Nekatere funkcije tega spletnega mesta, potrebujejo podatke o vašem obisku. Uporabljeni bodo izključno za zagotavljanje vaših storitev. Po uporabi jih bomo izbrisali.

Niste nam še povedali ali lahko pridobimo vaše Osebno Prepoznavne Informacije.

ALI NAM DOVOLITE HRAMBO TEH PODATKOV??


Za izvedbo rezervacije na tem spletnem mestu moramo imeti vaše soglasje za uporabo podatkov. Ne glede na to, ali se trenutno strinjate, da se vaši podatki shranjujejo, bomo na vaš računalnik shranili piškotke. Seveda lahko v katerem koli trenutku obiščene stran App dovoljeneje in prekinete soglasje.

Vrste podatkov se shranjujejo gleda na naravo vašega obiska. Če si stran samo ogledujete, bomo shranili približne podatke o zemljepisni lokaciji. Če izvajate iskanje, bomo zato, da bodo iskalni obrazci bolj prijazni uporabnikom, shranili zadnje stvari, ki jih iščete. Te informacije so običajno shranjene največ 24 ur in se uporabljajo samo za to, da je vaš obisk prijetnejši.

V primeru potrjene rezervacije je potrebno shraniti več podatkov.

 1. Tehnični podatki obrazca za rezervacijo se hranijo največ 60 dni. Te podatke potrebujemo za ureditev vaše namestitve, dodatni storitev, v primeru uveljavljanja rizika odpovedi in pri morebitnih reklamacijah.
 2. Podatki, vneseni v obrazec za rezervacijo, na primer e-poštni naslov, dejanski naslov se hranijo največ 365 dni po datumu vašega odhoda. Ti podatki so shranjeni v šifrirani obliki, v naši bazi podatkov, tako da si jih lahko ogledajo samo pooblaščene osebe. V primeru potrjene rezervacije, bomo vaš PII shranili, dokler je rezervacija veljavna. Ko je rezervacija zaključena ali je bila odpovedana, boste lahko pripravljeni na PDP - Pravico do pozabe, tako da se prijavite in obiščete stran "Vaš račun".
 3. Vaše soglasje za uporabo podatkov smo dolžni hraniti v naši bazi podatkov. Informacije vsebujejo vašo IP številko in vsebino obrazca za prijavo.
Prosto
Zasedeno
Maj 2021
PTSČPSN
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
 
 
 
 
 
 
Avgust 2021
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
September 2021
PTSČPSN
 
 
 
 
 
Oktober 2021
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
November 2021
PTSČPSN
 
 
 
 
 
Januar 2022
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Februar 2022
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
 
Villa Placidia za 2-4 osebe starstar približno 0.00 km
POA
Villa Placidia za 2-4 osebe starstar približno 0.00 km
POA
Villa Placidia za 4-6 oseb starstar približno 0.00 km
POA
Villa Placidia za 6-7 oseb starstar približno 0.00 km
POA
Villa Placidia za 8 oseb starstar približno 0.00 km
POA
Villa Placidia za 2-4 osebe starstarstar približno 0.00 km
POA
Villa Placidia za 5 oseb starstarstar približno 0.00 km
POA
Lazzer za 2-4 osebe starstarstar približno 0.76 km
POA
Lazzer za 2-4 osebe starstarstar približno 0.76 km
POA
Ardoney za 6 oseb starstarstar približno 0.84 km
POA
Jomres Properties Feed