Flachau je vasica zmagovalcev. Pozimi vas čakajo odlično urejene proga za smučanje, poleti vam ponuja nešteto možnosti za aktivne počitnice. Dih jemajoči razgledi na gore in srčno avstrijsko gostoljubje so tukaj brezplačno, vse leto. Flachau ponuja dostop do 120 kilometrov povezanih pobočij v "Snow Space Salzburgu", ki smučarjem nudi veliko izbiro širokih in odlično urejenih strmin skozi vso zimo. Snežna garancija od decembra naprej in raznolike proge, spremenijo vsak smučarski dan v popolno snežno avanturo.

Pichler za 2 osebi starstarstar

Wiesenweg 182, Flachau, Salzburg 5542, Avstrija
Tap to call 031351086
Pichler za 2 osebi Wiesenweg 182, Flachau, Salzburg, 5542, Avstrija 031351086
/ / / /

Minimalno število dni bivanja: v terminih 19.12.-10.4. = 7 dni, prihod/odhod = sobota-sobota; v ostalih terminih = 3 dni, prihod/odhod = poljubno. Doplačilo za 3 dnevno bivanje 20 € na dan.

Povprečna ocena:0.0
Skupno število glasov:0
 Fully booked
Kontakt
qrcode

Opis namestitve

Aparthotel Pichler

Prijetna dvojna hiša Aparthotela, se nahaja na mirni in sončni legi, 1,7 km od smučišča in žičnice Space Jet 1. Postaja smučarskega avtobusa je 200 m oddaljena od hiše. Ponuja namestitev od 2-8 oseb in je primerna za večje število družin ali organizirane skupine. Termalno kopališče "Therme Amade" je 1,5 km oddaljeno do hiše. Poleg lepo urejenih apartmajev, je gostom v hiši na voljo tudi shramba za smuči in čevlje, otroška igralnica ter savna in parna kopel s kotičkom za sprostitev, ki ju lahko brezplačno uporabljajo ob nedeljah, torkih in četrtkih od 16.30 do 20.00 ure. Apartmaji so opremljeni s Sat TV, brezžičnim internetom (brezplačno), pomivalnim strojem, pečico in imajo balkon ali teraso. Parkirni prostor je pred hišo. Možnost naročila na sveže pekovske izdelke zjutraj.

Oddaljenost:

 • Od smučišča: 1,7 km
 • Od žičnice Space Jet 1: 1,7 km
 • Smučarski avtobus: 200 m
 • Od centra: 3,5 km
 • Restavracija: 300 m
 • Bar: 1,7 km
 • Najbližja nakupovalna možnost: "Penny Markt" 1,2 km

Apartma Pichler za 2 osebi

"Pichler Tip A" studio, 27 m2: Razporeditev: predsoba, kuhinjska niša, jedilni kot, dnevni prostor z zakonsko posteljo, Tuš/WC in balkon.

Razporeditev:

 • velikost 27 m2
 • dnevni prostor z zakonsko posteljo
 • kuhinjska niša
 • jedilni kot
 • kopalnica s tušem, umivalnikom in wc-jem
 • balkon

Opremljenost:

 • Sat TV
 • Brezžični internet
 • Štedilnik
 • Hladilnik
 • Pomivalni stroj
 • Mikrovalovka
 • Aparat za kavo
 • Grelec za vodo
 • Sušilec za lase
 • Parkirno mesto

Cena in doplačila:

 • Cena vključuje: najem apartmaja, porabo vode, elektrike in ogrevanje, posteljnino in brisače, uporabo interneta in parkirno mesto.
 • Obvezna doplačila na licu mesta: turistična taksa po lokalnem ceniku, otroci do 15 leta brezplačno.
 • Varščina: 300 € na apartma (samo v gotovini).
 • Domače živali: niso dovoljene.
Studio

Opremljenost

Storitve

Aktivnosti

Dostop

Parking

Sprostitev

Tehnologija

Domače živali

Več informacij

Zimske aktivnosti

Smučišče Flachau: od 950 do 2.000 m nadmorske višine. Skupna dolžina smučarskih prog znaša 120 km od tega 30 km lahkih, 81 km srednje težkih in 4 km težkih. Ima 45 smučarskih naprav od tega 11 kabinskih žičnic, 16 več sedežnic in 18 vlečnic. Ima 2 progi za sankanje. Smučišče ima 95 % pokritost z umetnim zasneževanjem.

Flachau je vasica zmagovalcev. Pozimi vas čakajo odlično urejene proga za smučanje, poleti vam ponuja nešteto možnosti za aktivne počitnice. Dih jemajoči razgledi na gore in srčno avstrijsko gostoljubje so tukaj brezplačno, vse leto. Flachau ponuja dostop do 120 kilometrov povezanih prog v "Snow Space Salzburgu", ki smučarjem nudi veliko izbiro širokih in odlično urejenih strmin skozi vso zimo. Snežna garancija od decembra naprej in raznolike proge spremenijo vsak smučarski dan v popolno snežno avanturo. Več informacij o smučišču najdete na: https://www.snow-space.com/en/Villages/Flachau

Bordanje:  Funpark, Funslopes, Jumps,  Boxen, Rails.

Tek na smučeh: 89 km klasičnih prog in 89 km drsalnih prog za smučarski tek.

Smučarska vozovnica Ski Amade: Smučarska vozovnica Ski Amadé vam omogoča dostop do 5 regij. Sestavljajo ga Altenmarkt-Zauchensee, Flachau-Wagrain-Kleinarl, St. Johann-Alpendorf, Radstadt, Filzmoos in Eben. Malo bolj oddaljeni kraji so Gasteinertal, Großartal, Hochkönig  in Schladming-Dachstein. Več informacij o smučarskih vozovnicah nadete na: https://www.snow-space.com/en/Tickets/Multi-day-tickets

Prihod in odhod

Prihod: na dan prihoda je vselitev možna od 15.00 do 19.00 ure. Vselitev v apartma je možna ob kateremkoli času po 15.00 uri.
Odhod: na dan odhoda je namestitev potrebno zapustiti do 9.30 ure. Odhod iz apartmaja je možno urediti ob kateremkoli času do 9.30 ure.

V primeru kasnejšega prihoda je nujno potrebno poklicati na telefonsko številko vaše namestitve, ki se nahaja v navodilih za potovanje.

Splošni pogoji

Plačilni pogoji:

Polog: 30% od vrednosti celotnega nakupa (preko TRR računa).
Končno plačilo: 70% od vrednosti celotnega nakupa (preko TRR računa)

Ostale informacije in Splošne pogoje poslovanje lahko pregledate tukaj.

Zemljevid

Vaša destinacija (končna točka poti) je že označena na zemljevidu. Vnesite vašo začetno lokacijo in izberite ostale možnosti za pridobitev navodil. Na zemljevidu lahko izberete do 9 vmesnih potovalnih točk od vaše začetne do končne lokacije.

Naslov
Pošta
Mesto
Izberi način

Ocene gostov

Za to namestitev še ni podanih ocen gostov.

Za objavo ocene, morate biti prijavljeni kot kupec.
Ležišča2
SpalnicaStudio
Kopalnica1
Kvadratura27
Od smučišča1,7 km
Ski bus200 m

Vaši podatki

Nekatere funkcije tega spletnega mesta, potrebujejo podatke o vašem obisku. Uporabljeni bodo izključno za zagotavljanje vaših storitev. Po uporabi jih bomo izbrisali.

Niste nam še povedali ali lahko pridobimo vaše Osebno Prepoznavne Informacije.

ALI NAM DOVOLITE HRAMBO TEH PODATKOV??


Za izvedbo rezervacije na tem spletnem mestu moramo imeti vaše soglasje za uporabo podatkov. Ne glede na to, ali se trenutno strinjate, da se vaši podatki shranjujejo, bomo na vaš računalnik shranili piškotke. Seveda lahko v katerem koli trenutku obiščene stran App dovoljeneje in prekinete soglasje.

Vrste podatkov se shranjujejo gleda na naravo vašega obiska. Če si stran samo ogledujete, bomo shranili približne podatke o zemljepisni lokaciji. Če izvajate iskanje, bomo zato, da bodo iskalni obrazci bolj prijazni uporabnikom, shranili zadnje stvari, ki jih iščete. Te informacije so običajno shranjene največ 24 ur in se uporabljajo samo za to, da je vaš obisk prijetnejši.

V primeru potrjene rezervacije je potrebno shraniti več podatkov.

 1. Tehnični podatki obrazca za rezervacijo se hranijo največ 60 dni. Te podatke potrebujemo za ureditev vaše namestitve, dodatni storitev, v primeru uveljavljanja rizika odpovedi in pri morebitnih reklamacijah.
 2. Podatki, vneseni v obrazec za rezervacijo, na primer e-poštni naslov, dejanski naslov se hranijo največ 365 dni po datumu vašega odhoda. Ti podatki so shranjeni v šifrirani obliki, v naši bazi podatkov, tako da si jih lahko ogledajo samo pooblaščene osebe. V primeru potrjene rezervacije, bomo vaš PII shranili, dokler je rezervacija veljavna. Ko je rezervacija zaključena ali je bila odpovedana, boste lahko pripravljeni na PDP - Pravico do pozabe, tako da se prijavite in obiščete stran "Vaš račun".
 3. Vaše soglasje za uporabo podatkov smo dolžni hraniti v naši bazi podatkov. Informacije vsebujejo vašo IP številko in vsebino obrazca za prijavo.
Prosto
Zasedeno
Avgust 2021
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
1
2
 
 
 
 
 
September 2021
PTSČPSN
 
 
 
 
 
Oktober 2021
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
November 2021
PTSČPSN
 
 
 
 
 
Januar 2022
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Februar 2022
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
 
Maj 2022
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Julij 2022
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pichler za 4-6 oseb starstarstar približno 0.00 km
POA
Pichler za 4-6 oseb starstarstar približno 0.00 km
POA
Pichler za 2-4 osebe starstarstar približno 0.00 km
Cena od100,00€ na noč
Pichler za 4-8 oseb starstarstar približno 0.00 km
POA
Pichler za 4-8 oseb starstarstar približno 0.00 km
POA
Pichler za 6-8 oseb starstarstar približno 0.00 km
POA
Pichler za 4-6 oseb starstarstar približno 0.00 km
POA
Sonnberg za 3 osebe starstarstar približno 0.89 km
POA
Sonnberg za 8 oseb starstarstar približno 0.89 km
POA
Sonnberg za 4 osebe starstarstar približno 0.89 km
POA
Jomres Properties Feed