Marcius za 4-6 oseb starstarstar

Sonnleitn 5, Nassfeld, Karnten 9620, Avstrija
Tap to call 031351086
Marcius za 4-6 oseb Sonnleitn 5, Nassfeld, Karnten, 9620, Avstrija 031351086
/ / / /

POZOR! Apartmaji Marcius svoje goste, pri bivanju 4 in več dni, nagrajuje z enim dnem brezplačnega bivanja. Akcija velja v terminih 6.12.-26.12.; 9.1.-23.1. in 20.3.-5.4.. Za pravilen izračun vaše ponudbe v okence "Promo koda" vpišite naslednjo kodo:

- termin 06.12.-20.12.2020 = koda: promo1
- termin 20.12.-26.12.2020 = koda: promo2
- termin 09.01.-23.01.2021 = koda: promo3
- termin 20.03.-05.04.2021 = koda: promo4

Minimalno število dni bivanja: v terminih 26.12.-9.1. in 30.1.-20.3. = 7 dni, prihod/odhod = sobota-sobota; v ostalih terminih = 3 dni, prihod/odhod = poljubno.

Povprečna ocena:0.0
Skupno število glasov:0
 Fully booked
Kontakt
qrcode

Opis namestitve

Apartmaji Marcius

Apartmaji Marcius so del počitniškega naselja Sonnleitn in imajo odlično panoramsko lego. Nahajajo se na 1.400 m nadmorske višine, neposredno ob smučišču in 200 m od žičnice Sonnleitn. Apartmaji so grajeni v tradicionalnem avstrijskem slogu, primerni za večje število družin ali organizirane skupine. Na voljo so apartmaji od 2-6 oseb, Opremljeni s Sat TV, brezžičnim internetom (brezplačno), pomivalnim strojem, nekateri z balkonom ali teraso. Vsakemu pripada parkirni ali garažni prostor. V naselju boste našli manjšo trgovino z živili. Možnost uporabe wellness centa v 150 oddaljenem Alpenhotelu Marcius ter naročilo svežih pekovskih izdelkov zjutraj. 

Oddaljenost:

 • Od smučišča: 50 m
 • Od žičnice Sonnleitn: 200 m
 • Od centra: 1,2 km
 • Restavracija: 200 m
 • Bar: 200 m
 • Najbližja nakupovalna možnost: "Mini market" 200 m

Apartma Marcius za 4-6 oseb

"Marcius Tip B" 3-sobni, 55 m2: Razporeditev: predsoba, kuhinjska niša, jedilni kot, dnevni prostor z raztegljivim kavčem za 2 osebi, spalnica z zakonsko posteljo, soba z dvema posameznima ležiščema, Tuš/WC, ponekod balkon.

Razporeditev:

 • velikost 55 m2
 • dnevni prostor z raztegljivim kavčem za 2 osebi
 • kuhinjska niša
 • jedilni kot
 • spalnica z zakonsko posteljo
 • soba z dvema posameznima ležiščema
 • kopalnica s tušem, umivalnikom in wc-jem
 • balkon

Opremljenost:

 • Sat TV
 • Brezžični internet
 • Pomivalni stroj
 • Štedilnik
 • Hladilnik
 • Sušilec za lase
 • Parkirno ali garažno mesto

Cena in doplačila:

 • Cena vključuje: najem apartmaja, porabo vode, elektrike in ogrevanje, posteljnino in brisače, končno čiščenje (razen kuhinje, jedilnega kota in smeti) in parkirno mesto.
 • Obvezna doplačila na licu mesta: turistična taksa po lokalnem ceniku. Končno čiščenje 50 € na apartma, v primeru bivanja manj kot 6 dni.
 • Neobvezna doplačila: Možnost uporabe wellness centra v Alpenhotelu Marcius. Možnost naročila na sveže pekovske izdelke zjutraj.
 • Domače živali: niso dovoljene.
2 Spalnici

Storitve

Dostop

Parking

Opremljenost

Aktivnosti

Tehnologija

Sprostitev

Domače živali

Več informacij

Zimske aktivnosti

Smučišče Mokrine/Nassfeld: od 600 do 2.002 m nadmorske višine.  Skupna dolžina smučarskih prog znaša 110 km od tega 30 km lahkih, 69 km srednje težkih in 11 težkih. Ima 30 smučarskih naprav od tega 5 kabinskih žičnic, 9 več sedežnic in 16 vlečnic. Ima 1 osvetljeno progo za nočno smučanje in 4 proge za sankanje.  Smučišče ima 100 % pokritost z umetnim zasneževanjem.

Zimsko športno središče Nassfeld-Mokrine je največje smučišče na Koroškem. Tukaj najdete vse, kar navdušuje zimske športnike in še veliko več. Kako bi bilo, če bi na postanek med smučanjem lahko zavili v Italijo ali pa bi vas na raznolikih progah cel dan spremljalo sonce? Na smučišču Mokrine lahko vsi športni smučarji in družine v enaki meri doživijo nepozabne smučarske dni na 110 kilometrih smučarskih prog s 30 žičniškimi napravami, kjer je sneg domala absolutno zagotovljen! Več informacij o smučišču najdete na: https://www.nassfeld.at/sl/aktiv/skifahren-oesterreich/skigebiet-nassfeld

Bordanje: Funslopes, Funpark, Jumps,  Corner, Boxen, Rails, WaveRides

Tek na smučeh: 60 km klasičnih prog in 60 km drsalnih prog za smučarski tek.

Smučarska vozovnica Mokrine/Nassfeld: vključuje smučanje na smučišču Nassfeld. Več informacij o smučarskih vozovnicah nadete na: https://www.nassfeld.at/sl/aktiv/skifahren-oesterreich/skigebiet-nassfeld/skipasspreise

Prihod in odhod

Prihod: na dan prihoda je vselitev možna od 14.00 do 19.00 ure. Vselitev v apartma je možna ob kateremkoli času po 14.00 uri.
Odhod: na dan odhoda je namestitev potrebno zapustiti do 10.00 ure. Odhod iz apartmaja je možno urediti ob kateremkoli času do 10.00 ure.

V primeru kasnejšega prihoda je nujno potrebno poklicati na telefonsko številko vaše namestitve, ki se nahaja v navodilih za potovanje.

Splošni pogoji

Plačilni pogoji:

Polog: 30% od vrednosti celotnega nakupa (preko TRR računa).
Končno plačilo: 70% od vrednosti celotnega nakupa (preko TRR računa)

Ostale informacije in Splošne pogoje poslovanje lahko pregledate tukaj.

Zemljevid

Vaša destinacija (končna točka poti) je že označena na zemljevidu. Vnesite vašo začetno lokacijo in izberite ostale možnosti za pridobitev navodil. Na zemljevidu lahko izberete do 9 vmesnih potovalnih točk od vaše začetne do končne lokacije.

Naslov
Pošta
Mesto
Izberi način

Ocene gostov

Za to namestitev še ni podanih ocen gostov.

Za objavo ocene, morate biti prijavljeni kot kupec.
Ležišča6
Spalnica2
Kopalnica1
Kvadratura55
Od smučišča50 m
Ski busNe

Vaši podatki

Nekatere funkcije tega spletnega mesta, potrebujejo podatke o vašem obisku. Uporabljeni bodo izključno za zagotavljanje vaših storitev. Po uporabi jih bomo izbrisali.

Niste nam še povedali ali lahko pridobimo vaše Osebno Prepoznavne Informacije.

ALI NAM DOVOLITE HRAMBO TEH PODATKOV??


Za izvedbo rezervacije na tem spletnem mestu moramo imeti vaše soglasje za uporabo podatkov. Ne glede na to, ali se trenutno strinjate, da se vaši podatki shranjujejo, bomo na vaš računalnik shranili piškotke. Seveda lahko v katerem koli trenutku obiščene stran App dovoljeneje in prekinete soglasje.

Vrste podatkov se shranjujejo gleda na naravo vašega obiska. Če si stran samo ogledujete, bomo shranili približne podatke o zemljepisni lokaciji. Če izvajate iskanje, bomo zato, da bodo iskalni obrazci bolj prijazni uporabnikom, shranili zadnje stvari, ki jih iščete. Te informacije so običajno shranjene največ 24 ur in se uporabljajo samo za to, da je vaš obisk prijetnejši.

V primeru potrjene rezervacije je potrebno shraniti več podatkov.

 1. Tehnični podatki obrazca za rezervacijo se hranijo največ 60 dni. Te podatke potrebujemo za ureditev vaše namestitve, dodatni storitev, v primeru uveljavljanja rizika odpovedi in pri morebitnih reklamacijah.
 2. Podatki, vneseni v obrazec za rezervacijo, na primer e-poštni naslov, dejanski naslov se hranijo največ 365 dni po datumu vašega odhoda. Ti podatki so shranjeni v šifrirani obliki, v naši bazi podatkov, tako da si jih lahko ogledajo samo pooblaščene osebe. V primeru potrjene rezervacije, bomo vaš PII shranili, dokler je rezervacija veljavna. Ko je rezervacija zaključena ali je bila odpovedana, boste lahko pripravljeni na PDP - Pravico do pozabe, tako da se prijavite in obiščete stran "Vaš račun".
 3. Vaše soglasje za uporabo podatkov smo dolžni hraniti v naši bazi podatkov. Informacije vsebujejo vašo IP številko in vsebino obrazca za prijavo.
Prosto
Zasedeno
Maj 2021
PTSČPSN
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
 
 
 
 
 
 
Avgust 2021
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
September 2021
PTSČPSN
 
 
 
 
 
Oktober 2021
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
November 2021
PTSČPSN
 
 
 
 
 
Januar 2022
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Februar 2022
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
 
Marcius za 2-4 osebe starstarstar približno 0.00 km
POA
Marcius za 2-4 osebe starstarstar približno 0.00 km
POA
Marcius za 4-6 oseb starstarstar približno 0.00 km
POA
Marcius za 6 oseb starstarstar približno 0.00 km
POA
Marcius za 6 oseb starstarstar približno 0.00 km
POA
Alpenhotel Sonnleitn starstarstar približno 0.18 km
POA
Jomres Properties Feed