Koralpe predstavljajo naravno mejo med avstrijskima zveznima deželama Koroško in Štajersko. Ponujajo preko 24 km optimalno pripravljenih smučišč vseh težavnostnih stopenj, ki se gibljejo med 1.535 m do 2.070 m nadmorske višine. Od prog za začetnike do 100 m širokega pobočja za boljše smučarje ter "freeride območje" za izkušene. V Koralpah bo vsakdo našel smučarsko zabavo zase.

Koralpe za 4-6 oseb starstarstarstar

St. Stefan 70, Koralpe, Karnten 9431, Avstrija
Tap to call 031351086
Koralpe za 4-6 oseb St. Stefan 70, Koralpe, Karnten, 9431, Avstrija 031351086
/ / / /

POZOR! Počitniško naselje Koralpe svoje goste, pri rezervaciji 7 dnevnega bivanja, nagrajuje z enim dnem brezplačnega bivanja. Akcija velja v terminih 28.11.-12.12.2019; 9.1.-23.1. in 27.2.-29.3..2021. Za pravilen izračun vaše ponudbe v okence "Promo koda" vpišite naslednjo kodo:

- za termin 28.11.-12.12.2020 = koda: promo1
- za termin 09.01.-23.01.2021 = koda: promo2
- za termin 27.02.-29.03.2021 = koda: promo3

Minimalno število dni bivanja: v terminih 19.12.-.9.1. in 30.1.-27.2. = 7 dni, prihod/odhod = sobota-sobota; v ostalih terminih = 3 dni, prihod/odhod = poljubno.

Povprečna ocena:0.0
Skupno število glasov:0
 Fully booked
Kontakt
qrcode

Opis namestitve

Feriendorf Koralpe

Romantična počitniška vasica Koralpe, se nahaja na 1.600 metrih nadmorske višine, neposredno ob smučišču in lepim razgledom na Koroške gore. Družinam prijazne počitniške hiše nudijo dovolj prostora za 6-10 oseb. Vse so moderno opremljene z vsem potrebnim za udobno bivanje. Imajo Sat TV, brezžični internet, kamin, pomivalni stroj, pečico ter balkon in teraso. Nekatere imajo tudi lastno savno. Gostom je v naselju na voljo tudi manjša trgovina z živili. Možnost naročila na sveže pekovske izdelke zjutraj. Domače živali so dobrodošle.

Oddaljenost:

 • Od smučišča: 50 m
 • Od žičnice Schischullift I: 100 m
 • Od centra: 15 km
 • Restavracija: 500 m
 • Bar: 500 m
 • Najbližja nakupovalna možnost: "Mini market" 200 m

Počitniška hiša Koralpe za 4-6 oseb

"Koralpe" 4-sobna, dvonadstropna, 90 m2: Razporeditev: predsoba, kuhinjska niša, jedilni kot, dnevni prostor, izhod na teraso. V nadstropju spalnica z zakonsko posteljo, soba z dvema posameznima ležiščema, soba z dvema posameznima ležiščema, 2 x Tuš/WC in balkon.

Razporeditev:

 • velikost 90 m2
 • dnevni prostor
 • kuhinjska niša
 • jedilni kot
 • terasa
 • spalnica z zakonsko posteljo
 • kopalnica s tušem, umivalnikom in wc-jem
 • soba s štirimi posameznimi ležišči
 • kopalnica s kadjo, umivalnikom in wc-jem
 • balkon

Opremljenost:

 • Sat TV
 • Brezžični internet
 • Pomivalni stroj
 • Štedilnik
 • Pečica
 • Hladilnik
 • Mikrovalovka
 • Aparat za kavo
 • Grelec za vodo
 • Sušilec za lase
 • Parkirno mesto

Cena in doplačila:

 • Cena vključuje: najem apartmaja, porabo vode, elektrike in ogrevanje in parkirno mesto.
 • Obvezna doplačila na licu mesta: turistična taksa po lokalnem ceniku, otroci do 17 let brezplačno. Posteljnina in brisače 13,90 € na osebo. Končno čiščenje 160 € na apartma.
 • Neobvezna doplačila: Možnost najema otroške postelje. Možnost naročila na sveže pekovske izdelke. Uporaba interneta 5 € na dan.
 • Varščina: 350 € na hišo.
 • Domače živali: dovoljene 15 € na dan (na vprašanje).
3 Spalnice

Opremljenost

Dostop

Storitve

Parking

Aktivnosti

Tehnologija

Domače živali

Več informacij

Zimske aktivnosti

Smučišče Koralpe: od 1.535 do 2.070 m nadmorske višine. Skupna dolžina smučarskih prog znaša 24 km od tega 10 km lahkih, 11 km srednje težkih in 3 težkih. Ima 6 smučarskih naprav od tega 1 več sedežnico in 8 vlečnic. Smučišče ima 80 % pokritost z umetnim zasneževanjem. Smučišče ima 1 progo za sankanje.

Koralpe predstavlja naravno mejo med avstrijskima zveznima deželama Koroško in Štajersko. Ponujajo preko 24 km optimalno pripravljenih smučišč vseh težavnostnih stopenj, ki se gibljejo med 1.535 m do 2.070 m nadmorske višine. Od prog za začetnike do 100 m širokega pobočja za boljše smučarje ter "freeride območje" za izkušene. V Koralpah bo vsakdo našel smučarsko zabavo zase.

Več informacij o smučišču najdete na: http://winter.koralpe-kaernten.at/

Bordanje:  Funpark, Jumps, Boxen, Rails

Tek na smučeh: 4 km klasičnih prog, 4 km drsalnih prog za tek na smučeh.

Smučarska vozovnica Koralpe: vključuje smučanje na smučiščih Koralpe. Več informacij o smučarskih vozovnicah nadete na:  http://winter.koralpe-kaernten.at/?page_id=103

Ski Popust: Agencija Ski Holidays omogoča svojim gostom popust pri nakupu več dnevnih smučarskih vozovnic.

Prihod in odhod

Prihod: na dan prihoda je vselitev možna od 15.00 do 17.00 ure. Vselitev v apartma je možna ob kateremkoli času po 15.00 uri.
Odhod: na dan odhoda je namestitev potrebno zapustiti do 9.30 ure. Odhod iz apartmaja je možno urediti ob kateremkoli času do 9.30 ure.

V primeru kasnejšega prihoda je nujno potrebno poklicati na telefonsko številko vaše namestitve, ki se nahaja v navodilih za potovanje.

Splošni pogoji

Plačilni pogoji:

Polog: 30% od vrednosti celotnega nakupa (preko TRR računa).
Končno plačilo: 70% od vrednosti celotnega nakupa (preko TRR računa)

Ostale informacije in Splošne pogoje poslovanje lahko pregledate tukaj.

Zemljevid

Vaša destinacija (končna točka poti) je že označena na zemljevidu. Vnesite vašo začetno lokacijo in izberite ostale možnosti za pridobitev navodil. Na zemljevidu lahko izberete do 9 vmesnih potovalnih točk od vaše začetne do končne lokacije.

Naslov
Pošta
Mesto
Izberi način

Ocene gostov

Za to namestitev še ni podanih ocen gostov.

Za objavo ocene, morate biti prijavljeni kot kupec.
Ležišča6
Spalnica2
Kopalnica2
Kvadratura90
Od smučišča50 m
Ski busNe

Vaši podatki

Nekatere funkcije tega spletnega mesta, potrebujejo podatke o vašem obisku. Uporabljeni bodo izključno za zagotavljanje vaših storitev. Po uporabi jih bomo izbrisali.

Niste nam še povedali ali lahko pridobimo vaše Osebno Prepoznavne Informacije.

ALI NAM DOVOLITE HRAMBO TEH PODATKOV??


Za izvedbo rezervacije na tem spletnem mestu moramo imeti vaše soglasje za uporabo podatkov. Ne glede na to, ali se trenutno strinjate, da se vaši podatki shranjujejo, bomo na vaš računalnik shranili piškotke. Seveda lahko v katerem koli trenutku obiščene stran App dovoljeneje in prekinete soglasje.

Vrste podatkov se shranjujejo gleda na naravo vašega obiska. Če si stran samo ogledujete, bomo shranili približne podatke o zemljepisni lokaciji. Če izvajate iskanje, bomo zato, da bodo iskalni obrazci bolj prijazni uporabnikom, shranili zadnje stvari, ki jih iščete. Te informacije so običajno shranjene največ 24 ur in se uporabljajo samo za to, da je vaš obisk prijetnejši.

V primeru potrjene rezervacije je potrebno shraniti več podatkov.

 1. Tehnični podatki obrazca za rezervacijo se hranijo največ 60 dni. Te podatke potrebujemo za ureditev vaše namestitve, dodatni storitev, v primeru uveljavljanja rizika odpovedi in pri morebitnih reklamacijah.
 2. Podatki, vneseni v obrazec za rezervacijo, na primer e-poštni naslov, dejanski naslov se hranijo največ 365 dni po datumu vašega odhoda. Ti podatki so shranjeni v šifrirani obliki, v naši bazi podatkov, tako da si jih lahko ogledajo samo pooblaščene osebe. V primeru potrjene rezervacije, bomo vaš PII shranili, dokler je rezervacija veljavna. Ko je rezervacija zaključena ali je bila odpovedana, boste lahko pripravljeni na PDP - Pravico do pozabe, tako da se prijavite in obiščete stran "Vaš račun".
 3. Vaše soglasje za uporabo podatkov smo dolžni hraniti v naši bazi podatkov. Informacije vsebujejo vašo IP številko in vsebino obrazca za prijavo.
Prosto
Zasedeno
Avgust 2021
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
1
2
 
 
 
 
 
September 2021
PTSČPSN
 
 
 
 
 
Oktober 2021
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
November 2021
PTSČPSN
 
 
 
 
 
Januar 2022
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Februar 2022
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
 
Maj 2022
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Julij 2022
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Koralpe za 6-8 oseb starstarstarstar približno 0.00 km
POA
Koralpe XL za 8 oseb starstarstarstar približno 0.00 km
POA
Koralpe za 8-10 oseb starstarstarstar približno 0.00 km
POA
Jomres Properties Feed