Enzian za 8 oseb starstarstarstar

Steuer 62, Annaberg, Salzburg 5524, Avstrija
Tap to call 031351086
Enzian za 8 oseb Steuer 62, Annaberg, Salzburg, 5524, Avstrija 031351086
/ / / /

POZOR! Počitniško naselje Dachstein West svoje goste nagrajuje z enim dnem brezplačnega bivanja. Akcija velja v terminih 5.12.-12.12.2020; 9.1.-16.1. in 13.3.-29.3.2021. Za pravilen izračun vaše ponudbe v okence "Promo koda" vpišite naslednjo kodo:

- akcija 3=4 za termin 05.12.-15.12.2020 = koda: promo1
- akcija 6=7 za termin 05.12.-12.12.2020 = koda: promo1
- akcija 6=7 za termin 09.01.-16.01.2021 = koda: promo2
- akcija 6=7 za termin 13.03.-29.03.2021 = koda: promo3

Minimalno število dni bivanja: v terminih 26.12.-2.1. in 30.1.-27.2. = 7 dni, prihod/odhod = sobota-sobota; v ostalih terminih = 3 dni, prihod/odhod = poljubno.

Povprečna ocena:0.0
Skupno število glasov:0
 Fully booked
Kontakt
qrcode

Opis namestitve

Počitniške hiše Dachstein West

Počitniško naselje Alpendorf Dachstein West se nahaja tik smučišču in 4 km od centra mesta. Sestavlja ga 100 počitniških hiš, ki so zgrajeni v tipičnem avstrijskem slogu. Koče nudijo bivanje za 6 - 10 oseb in imajo popolnoma opremljeno kuhinjo, dnevno sobo in jedilnico ter udobne spalnice. V glavni zgradbi naselja so gostom na voljo recepcija, manjša trgovina z živili, brezžični internet (brezplačno), bar, bazen (obratuje od 8.-12. in 15.-19.30), savna in trgovina. Otroci do 12 let lahko uporabljajo bazen in savno le v spremstvu staršev. Prostorne in lepo urejene hiše so opremljene s Sat TV, pomivalnim strojem, mikrovalovko in imajo teraso. Možnost naročila na sveže pekovske izdelke zjutraj. Eno parkirno mesto ob hiši, ostala vozila na parkirišču pred glavno zgradbo.

Oddaljenost:

 • Od smučišča: 50-250 m
 • Od žičnice Astauwinkel: 500 m
 • Od centra: 4 km
 • Restavracija: 250 m
 • Bar: 250 m
 • Najbližja večja nakupovalna možnost: "Adeg" 4 km

Chalet Enzian za 8 oseb

"Enzian" 4-sobna, 90 m2, dvonadstropna: Razporeditev: predsoba, kuhinjska niša, jedilni kot, dnevni prostor s kaminom, Tuš/WC in izhod na teraso. V nadstropju spalnica z zakonsko posteljo, soba z zakonsko posteljo, soba z dvema pogradoma, Tuš/WC in izhod na balkon.

Razporeditev:

 • velikost 90 m2
 • dnevni prostor
 • kuhinjska niša
 • jedilni kot
 • kopalnica s tušem ali kadjo, umivalnikom in wc-jem
 • terasa
 • spalnica z zakonsko posteljo
 • soba z zakonsko posteljo
 • soba z dvema pogradoma
 • kopalnica s tušem ali kadjo, umivalnikom in wc-jem
 • balkon

Opremljenost:

 • Sat TV
 • Pomivalni stroj
 • Štedilnik
 • Hladilnik
 • Kamin
 • Mikrovalovka
 • Aparat za kavo
 • Grelec za vodo
 • Sef
 • Parkirno mesto

Cena in doplačila:

 • Cena vključuje: najem apartmaja, porabo vode, elektrike in ogrevanje, uporabo interneta, uporabo bazena in savne in parkirno mesto.
 • Obvezna doplačila na licu mesta: turistična taksa po lokalnem ceniku, otroci do 15 let brezplačno. Posteljnina in brisače 11 € na osebo. Končno čiščenje 155 € na hišo.
 • Neobvezna doplačila: Možnost najema otroške postelje in stolčka. Možnost naročila na sveže pekovske izdelke.
 • Varščina: 200 € na hišo.
 • Domače živali: dovoljene 12 € na teden (na vprašanje).
3 Spalnice

Opremljenost

Dostop

Storitve

Sprostitev

Parking

Aktivnosti

Tehnologija

Domače živali

Več informacij

Zimske aktivnosti

Smučišče Dachstein West: od 745 do 1.617 m nadmosrske višine. Sestavljajo Russbach, Gosau in Annaberg. Skupna dolžina smučarskih prog znaša 51 km od tega 15 km lahkih, 33 km srednje težkih in 3 km težkih. Ima 17 smučarskih naprav od tega 3 kabinske žičnice, 8 več sedežnic in 6 vlečnic. Ima 1 osvetljeno progo za nočno smučanje in 1 progo za sankanje Smučišče ima 90 % pokritost z umetnim zasneževanjem.

Smučišče Dachstein West se razteza med vasmi Russbach, Gosau in Annaberg. Področje ponuja več kot le smučanje. Številne zabavne "Gaudi" proge, področja za prosto smučanje, snowpark za začetnike in izkušene freestyler-je zagotavljajo navdušenje in zabavo. Prava posebnost je Panoronda, 44 km dolg, panoramski smučarski krog vzdolž pobočja Dachstein. Več informacij o smučišču najdete na: https://www.dachstein.at/en/winter/

Bordanje: Funpark, Jumps, Boxen, Rails, Corner, WaveRides

Tek na smučeh: 23 km klasičnih prog, 12 km drsalnih prog za tek na smučeh.

Smučarska vozovnica Dachstein West vključuje smučanje na smučiščih Russbach, Gosau in Annaberg. Poleg eno in več dnevnih smučarskih vozovnic imate možnost nakupa kombiniranih vozovnic:
- Prenosljiva smučarska vozovnica: Možnost nakupa prenosljive, večdnevne smučarske vozovnice za starše in stare starše. S prenosljivo smučarsko vozovnico, lahko starši in stari starši, izmenično spremljajo otroke, ki smučajo. Prenosljiva večdnevna smučarska vozovnica je na voljo od 4-dnevne smučarske vozovnice dalje in velja za družine z otrokom mlajšim od 4 let.
- Družinska smučarska vozovnica: pri nakupu ene odrasle in dveh otroških smučarskih vozovnic, vsak dodatni otrok od 6-13 let smuča brezplačno.
Podrobne informacije so na voljo neposredno na žičnicah Dachstein West.
Več informacij o smučarskih vozovnicah nadete na: https://www.dachstein.at/en/winter/skiing/skiticket/skitickets/multiple-day-ski-passes/

Prihod in odhod

Prihod: na dan prihoda je vselitev možna od 16.00 do 19.00 ure. Vselitev v apartma je možna ob kateremkoli času po 16.00 uri.
Odhod: na dan odhoda je namestitev potrebno zapustiti do 9.30 ure. Odhod iz apartmaja je možno urediti ob kateremkoli času do 9.30 ure.

V primeru kasnejšega prihoda je nujno potrebno poklicati na telefonsko številko vaše namestitve, ki se nahaja v navodilih za potovanje.

Splošni pogoji

Plačilni pogoji:

Polog: 30% od vrednosti celotnega nakupa (preko TRR računa).
Končno plačilo: 70% od vrednosti celotnega nakupa (preko TRR računa)

Ostale informacije in Splošne pogoje poslovanje lahko pregledate tukaj.

Zemljevid

Vaša destinacija (končna točka poti) je že označena na zemljevidu. Vnesite vašo začetno lokacijo in izberite ostale možnosti za pridobitev navodil. Na zemljevidu lahko izberete do 9 vmesnih potovalnih točk od vaše začetne do končne lokacije.

Naslov
Pošta
Mesto
Izberi način

Ocene gostov

Za to namestitev še ni podanih ocen gostov.

Za objavo ocene, morate biti prijavljeni kot kupec.
Ležišča8
Spalnica3
Kopalnica2
Kvadratura90
Od smučišča50-250 m
Ski busNe

Vaši podatki

Nekatere funkcije tega spletnega mesta, potrebujejo podatke o vašem obisku. Uporabljeni bodo izključno za zagotavljanje vaših storitev. Po uporabi jih bomo izbrisali.

Niste nam še povedali ali lahko pridobimo vaše Osebno Prepoznavne Informacije.

ALI NAM DOVOLITE HRAMBO TEH PODATKOV??


Za izvedbo rezervacije na tem spletnem mestu moramo imeti vaše soglasje za uporabo podatkov. Ne glede na to, ali se trenutno strinjate, da se vaši podatki shranjujejo, bomo na vaš računalnik shranili piškotke. Seveda lahko v katerem koli trenutku obiščene stran App dovoljeneje in prekinete soglasje.

Vrste podatkov se shranjujejo gleda na naravo vašega obiska. Če si stran samo ogledujete, bomo shranili približne podatke o zemljepisni lokaciji. Če izvajate iskanje, bomo zato, da bodo iskalni obrazci bolj prijazni uporabnikom, shranili zadnje stvari, ki jih iščete. Te informacije so običajno shranjene največ 24 ur in se uporabljajo samo za to, da je vaš obisk prijetnejši.

V primeru potrjene rezervacije je potrebno shraniti več podatkov.

 1. Tehnični podatki obrazca za rezervacijo se hranijo največ 60 dni. Te podatke potrebujemo za ureditev vaše namestitve, dodatni storitev, v primeru uveljavljanja rizika odpovedi in pri morebitnih reklamacijah.
 2. Podatki, vneseni v obrazec za rezervacijo, na primer e-poštni naslov, dejanski naslov se hranijo največ 365 dni po datumu vašega odhoda. Ti podatki so shranjeni v šifrirani obliki, v naši bazi podatkov, tako da si jih lahko ogledajo samo pooblaščene osebe. V primeru potrjene rezervacije, bomo vaš PII shranili, dokler je rezervacija veljavna. Ko je rezervacija zaključena ali je bila odpovedana, boste lahko pripravljeni na PDP - Pravico do pozabe, tako da se prijavite in obiščete stran "Vaš račun".
 3. Vaše soglasje za uporabo podatkov smo dolžni hraniti v naši bazi podatkov. Informacije vsebujejo vašo IP številko in vsebino obrazca za prijavo.
Prosto
Zasedeno
Avgust 2021
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
1
2
 
 
 
 
 
September 2021
PTSČPSN
 
 
 
 
 
Oktober 2021
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
November 2021
PTSČPSN
 
 
 
 
 
Januar 2022
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Februar 2022
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
 
Maj 2022
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Julij 2022
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gamsblume za 6 oseb starstarstarstar približno 0.00 km
POA
Alpenrose za 8 oseb starstarstarstar približno 0.00 km
POA
Edelweiss za 10 oseb starstarstarstar približno 0.00 km
POA
Jomres Properties Feed