Dolina Gardene se nahaja na nadmorski višini 1.563 m in ima 2.600 prebivalcev. Obdana z gorami Sella in Sassolungo je ena najbolj znanih in priljubljenih vasi v Alpah. Glavna značilnost je zagotovo velika gostoljubnost. Gostje imajo široko ponudbo namestitev: od hotela s 4 ali 5 zvezdicami, do majhnega družinskega hotela, od nočitve z zajtrkom do udobnega zasebnega apartmaja. Nahaja se na idealni lokaciji, saj od središča vasi lahko  samo v nekaj minutah pridete do najlepših pobočij smučarskega sistema Dolomiti Superski ali vsem poznane Sella Ronde. Center Ortiseja, povezan s kapelo svetega Ulricha in cerkvijo Antonius, je poznana kot najlepša nakupovalna ulica v Dolomitih.

Cuecenes za 4 osebe starstarstar

Via Snetin 2, Ortisei, Trentino-Alto Adige 39046, Italija
Tap to call 031351086
Cuecenes za 4 osebe Via Snetin 2, Ortisei, Trentino-Alto Adige, 39046, Italija 031351086
/ / / /

Minimalno število dni bivanja: v terminih 6.2.-6.3. = 7 dni, prihod/odhod = sobota-sobota, v ostalih terminh = 3 dni, prihod/odhod = poljubno.

Povprečna ocena:0.0
Skupno število glasov:0
 Fully booked
Kontakt
qrcode

Opis namestitve

Apartmaji Cuecenes

Apartmajska hiša z lepo urejenimi apartmaji ima odlično lokacijo. Nahaja se v centru mesta, 250 m od smučišča in 300 m od žičnice Seceda. Trgovina, bar in restavracija so od hiše oddaljeni 50 m, supermarket pa 100 m. Do termalnega kopališča "Mar Dolomiti" je 700 m. Gostom so v hiši na voljo shramba za smuči in čevlje ter garažni prostor. Apartmaji so opremljeni s Sat TV, brezžičnim internetom (brezplačno), pomivalnim strojem in imajo balkon. Pripada mu tudi garažno mesto v hiši.

Oddaljenost:

 • Od smučišča: 250 m
 • Od žičnice Seceda: 300 m
 • Od centra: 50 m
 • Restavracija: 50 m
 • Bar: 50 m
 • Termalno kopališče "Mar Dolomiti": 700 m
 • Najbližja nakupovalna možnost: "Trocker" 100 m

Apartma Cuecenes za 4 osebe

"Cuecenes" 3-sobni, 60 m2, v 1. nadstropju: Razporeditev: predsoba, kuhinjska niša, jedilni kot, dnevni prostor, spalnica z zakonsko posteljo, soba s pogradom, Tuš/WC in balkon.

Razporeditev:

 • velikost 60  m2
 • dnevni prostor
 • kuhinjska niša
 • jedilni kot
 • spalnica z zakonsko posteljo
 • soba s pogradom
 • kopalnica s tušem, umivalnikom in wc-jem
 • balkon

Opremljenost:

 • Sat TV
 • Brezžični internet
 • Pomivalni stroj
 • Štedilnik
 • Pečica
 • Hladilnik
 • Pralni stroj
 • Aparat za kavo
 • Grelec za vodo
 • Garažno mesto

Cena in doplačila:

 • Cena vključuje: najem apartmaja, porabo vode, elektrike in ogrevanje,  končno čiščenje, uporabo interneta (1 GB na dan) in garažno mesto.
 • Obvezna doplačila na licu mesta: turistična taksa po lokalnem ceniku.
 • Neobvezna doplačila: Možnost najema posteljnine in brisač 15 € na osebo.
 • Varščina: 200  € na apartma (samo v gotovini).
 • Domače živali: niso dovoljene
2 Spalnici

Opremljenost

Dostop

Aktivnosti

Parking

Storitve

Tehnologija

Sprostitev

Domače živali

Več informacij

Zimske aktivnosti

Smučišče Val Gardena : od 1.563 do 2.540 m nv. Sestavljajo jo  3 kraji. Ortisei, Selva in S. Cristina. Skupna dolžina smučarskih prog znaša 175 km od tega 52 km lahkih, 105 km srednje težkih in 18 težkih. Ima 79 smučarskih naprav od tega 2 zobati žičnici, 11 kabinskih žičnic, 41 več sedežnic in 24 vlečnic. Smučišče ima 98 % pokritost z umetnim zasneževanjem.

Val Gardena se nahaja v osrčju Dolomitov, ob vznožju skupine Sella ter gorskih masivov Sassolungo in Puez. Razprostira se na treh ločenih območjih: Val Gardena (Gröden), Alpe di Siusi (Seiser Alm & Col Raiser-Seceda-Resciesa). Predstavlja idealen kraj za ljudi, ki se želijo sprostiti in uživati v tesnem stiku z naravo. Poleg fantastične pokrajine, področje ponuja široko paleto športnih aktivnosti, kot so hokej na ledu, drsanje, biljardi, kegljanje, tenis, rafting, pohodništvo, nordijsko hojo in sprehode v naravi. Val Gardena je počitniška destinacija za vse tiste, ki ljubijo raznolikost in bi radi spoznali smučarsko območje, ki je kot nalašč za družine z otroki. Vključena je v področje Dolomiti Superski, svetovno znano mrežo 12 smučarskih središč v Dolomitih, do katerih lahko pridete z eno samo smučarsko vozovnico. Iz Val Gardene lahko prav tako neposredno dostopate do smučarskega vrtiljaka Sellaronda, ki vam bo zagotovil nepozabno smučarsko izkušnjo. Več informacij o smučišču najdete na: https://www.valgardena.it/en/winter-holidays-dolomites/ski-resort-val-gardena/

Bordanje: Halfpipe, Funslopes, Funpark, Jumps, Boxen, Rails, Corner

Tek na smučeh: 38,5 km klasičnih prog, 38,5 km drsalnih prog za tek na smučeh.

Smučarska vozovnica Val Gardena: vključuje smučanje na smučiščih Ortisei, Selva in S. Cristina.  Smučišče je vključeno v smučarski sistem Dolomiti Superski. Poleg eno in več dnevnih smučarskih vozovnic imate možnost nakupa kombiniranih vozovnic:
- Super Family Dolomitit Superski: družinska, skupinska smučarska vozovnica. Skupina mora šteti od 3 do največ 8 oseb. Vsak član skupine mora biti star najmanj 8 let. V skupino so lahko vključeni le starši, njihovi otroci in stari starši. Več informacij o smučarskih vozovnicah nadete na: https://www.dolomitisuperski.com/en/Experience/Ski-areas/Val-Gardena/Ski-pass

Prihod in odhod

Prihod: na dan prihoda je vselitev možna od 16.00 do 19.00 ure. Vselitev v apartma je možna ob kateremkoli času po 16.00 uri.
Odhod: na dan odhoda je namestitev potrebno zapustiti do 9.30 ure. Odhod iz apartmaja je možno urediti ob kateremkoli času do 9.30 ure.

V primeru kasnejšega prihoda je nujno potrebno poklicati na telefonsko številko vaše namestitve, ki se nahaja v navodilih za potovanje.

Splošni pogoji

Plačilni pogoji:

Polog: 30% od vrednosti celotnega nakupa (preko TRR računa).
Končno plačilo: 70% od vrednosti celotnega nakupa (preko TRR računa)

Ostale informacije in Splošne pogoje poslovanje lahko pregledate tukaj.

Zemljevid

Vaša destinacija (končna točka poti) je že označena na zemljevidu. Vnesite vašo začetno lokacijo in izberite ostale možnosti za pridobitev navodil. Na zemljevidu lahko izberete do 9 vmesnih potovalnih točk od vaše začetne do končne lokacije.

Naslov
Pošta
Mesto
Izberi način

Ocene gostov

Za to namestitev še ni podanih ocen gostov.

Za objavo ocene, morate biti prijavljeni kot kupec.
Ležišča4
Spalnica2
Kopalnica1
Kvadratura60
Od smučišča250 m
Ski busNe

Vaši podatki

Nekatere funkcije tega spletnega mesta, potrebujejo podatke o vašem obisku. Uporabljeni bodo izključno za zagotavljanje vaših storitev. Po uporabi jih bomo izbrisali.

Niste nam še povedali ali lahko pridobimo vaše Osebno Prepoznavne Informacije.

ALI NAM DOVOLITE HRAMBO TEH PODATKOV??


Za izvedbo rezervacije na tem spletnem mestu moramo imeti vaše soglasje za uporabo podatkov. Ne glede na to, ali se trenutno strinjate, da se vaši podatki shranjujejo, bomo na vaš računalnik shranili piškotke. Seveda lahko v katerem koli trenutku obiščene stran App dovoljeneje in prekinete soglasje.

Vrste podatkov se shranjujejo gleda na naravo vašega obiska. Če si stran samo ogledujete, bomo shranili približne podatke o zemljepisni lokaciji. Če izvajate iskanje, bomo zato, da bodo iskalni obrazci bolj prijazni uporabnikom, shranili zadnje stvari, ki jih iščete. Te informacije so običajno shranjene največ 24 ur in se uporabljajo samo za to, da je vaš obisk prijetnejši.

V primeru potrjene rezervacije je potrebno shraniti več podatkov.

 1. Tehnični podatki obrazca za rezervacijo se hranijo največ 60 dni. Te podatke potrebujemo za ureditev vaše namestitve, dodatni storitev, v primeru uveljavljanja rizika odpovedi in pri morebitnih reklamacijah.
 2. Podatki, vneseni v obrazec za rezervacijo, na primer e-poštni naslov, dejanski naslov se hranijo največ 365 dni po datumu vašega odhoda. Ti podatki so shranjeni v šifrirani obliki, v naši bazi podatkov, tako da si jih lahko ogledajo samo pooblaščene osebe. V primeru potrjene rezervacije, bomo vaš PII shranili, dokler je rezervacija veljavna. Ko je rezervacija zaključena ali je bila odpovedana, boste lahko pripravljeni na PDP - Pravico do pozabe, tako da se prijavite in obiščete stran "Vaš račun".
 3. Vaše soglasje za uporabo podatkov smo dolžni hraniti v naši bazi podatkov. Informacije vsebujejo vašo IP številko in vsebino obrazca za prijavo.
Prosto
Zasedeno
Avgust 2021
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
1
2
 
 
 
 
 
September 2021
PTSČPSN
 
 
 
 
 
Oktober 2021
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
November 2021
PTSČPSN
 
 
 
 
 
Januar 2022
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Februar 2022
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
 
Maj 2022
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Julij 2022
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Naziv cenika Resource/property type Min oseb Max oseb Velja od Velja do   Minimalno dni Maksimalno dni
Tirol za 3 osebe starstarstar približno 0.23 km
POA
Tirol za 4 osebe starstarstar približno 0.23 km
POA
Tirol za 5 oseb starstarstar približno 0.23 km
POA
Luca za 6 oseb star približno 1.15 km
POA
Ornella za 2 osebi starstarstar približno 2.12 km
0.00€
Ornella za 2 osebi starstarstar približno 2.12 km
POA
Ornella za 4 osebe starstarstar približno 2.12 km
POA
Jomres Properties Feed