Alta Badia je smučarski paradiž, ki leži v osrčju Sella Ronde je priljubljena zimska počitniška destinacija za vse športne navdušence. Tukaj se mešata stara tradicija in moderna kultura in prav to daje področju poseben čar, ki privlači še tako zahtevnega gosta. Nahaja v osrčju južnotirolskih dolomitov. Razteza se od Grödnerjocha čez Colfosco, Corvaro, La Villo, Badio, San Cassiano do prelaza Campolongo. Ponuja optimalno urejene smučarske proge in je del znamenite Sella Ronde. S smučarsko vozovnico Dolomiti Superski lahko smučate na več kot 500 km prog, ki povezujejo Alta Badio, Arabbo, Val di Fasso in Val Gadeno. Smučarske proge so vseh težavnostnih stopenj. Dobri smučarji lahko tekmujejo na progi Gran Risa, začetniki pa se lahko smučajo med Piz Sorego in Monte Cherzom.

Chalet Alt za 4-5 oseb starstarstar

Strada Arlara 21, Corvara, Trentino-Alto Adige 39033, Italija
Tap to call 031351086
Chalet Alt za 4-5 oseb Strada Arlara 21, Corvara, Trentino-Alto Adige, 39033, Italija 031351086
/ / / /

POZOR! Chalet Alt svoje goste, pri rezervaciji najmanj 4 dnevnega bivanja, nagrajuje z enim dnem brezplačnega bivanja. Akcija velja v terminih 5.12.-19.12.2020. Za pravilen izračun vaše ponudbe v okence "Promo koda" vpišite naslednjo kodo: promo1

Minimalno število dni bivanja: v terminih 19.12.-10.1. in 30.1.-7.3. = 7 dni, prihod/odhod = soboto/sobota; v ostalih terminih = 3 dni, prihod/odhod = poljubno.

Povprečna ocena:0.0
Skupno število glasov:0
 Fully booked
Kontakt
qrcode

Opis namestitve

Chalet Alt

Apartmajska hiša ima odlično lokacijo. Nahaja se neposredno ob smučišču in le nekaj korakov od žičnice Arlara. Gostom so v hiši na voljo 4 apartmaji, ki lahko sprejmejo od 2-8 oseb. Od središča mesta in večjih nakupovalnih možnosti je oddaljena 800 m. Gostom je v hiši na voljo brezžični internet (brezplačno), shramba za smuči in čevlje ter parkirni prostor pred hišo. Domače živali so v večini apartmajev dovoljene.

Oddaljenost:

 • Od smučišča: 20 m
 • Od žičnice Arlara: 30 m
 • Od centra: 800 m
 • Restavracija: 100 m
 • Bar: 800
 • Najbližja nakupovalna možnost: "Conad" 700 m

Apartma Chalet Alt za 4-5 oseb

"Tana del Lupo" 3-sobni, 85 m2, v mansardi: Razporeditev: predsoba, kuhinjska niša, jedilni kot, dnevni prostor, spalnica z zakonsko posteljo in enim raztegljivim ležiščem, soba z zakonsko posteljo, 2 x Tuš/WC in izhod na teraso.

Razporeditev:

 • velikost 85 m2
 • dnevni prostor
 • kuhinjska niša
 • jedilni kot
 • spalnica z zakonsko posteljo in enim raztegljivim ležiščem
 • soba z zakonsko posteljo
 • kopalnica s tušem in wc-jem
 • kollanica s kadjo in wc-jem

Opremljenost:

 • Sat TV
 • Brezžični internet
 • Pomivalni stroj
 • Pečica
 • Štedilnik
 • Hladilnik
 • Parkirno mesto

Cena in doplačila:

 • Cena vključuje: najem apartmaja, porabo vode, elektrike in ogrevanje, posteljnino in brisače, uporabo interneta, parkirno mesto.
 • Obvezna doplačila na licu mesta: turistična taksa po lokalnem ceniku, otroci do 14 leta brezplačno. Končno čiščenje 150 € na apartma.
 • Varščina 150 € na apartma.
 • Domače živali: dovoljene (na vprašanje).
2 Spalnici

Storitve

Dostop

Opremljenost

Parking

Aktivnosti

Tehnologija

Domače živali

Več informacij

Zimske aktivnosti

Smučišče Alta Badia: od 1.330 do 2.778 m nv., sestavljajo kraji Corvara, Colfosco, La Villa, Badia in San Cassiano. Skupna dolžina smučarskih prog znaša 130 km od tega 70 km lahkih, 52 km srednje težkih in 8 težkih. Ima 53 smučarskih naprav od tega 1 zobato žičnico, 11 kabinskih žičnic, 29 več sedežnic in 12 vlečnic. Smučišče ima 98 % pokritost z umetnim zasneževanjem. Smučišče ima 1 osvetljeno progo za nočno smučanje in 2 progi za sankanje.

Smučišče Alta Badia se nahaja v osrčju južnotirolskih dolomitov. Razteza se od Grödnerjocha čez Colfosco, Corvaro, La Villo, Badio, San Cassiano do prelaza Campolongo. Ponuja optimalno urejene smučarske proge in je del znamenite Sella Ronde. S smučarsko vozovnico Dolomiti Superski lahko smučate na več kot 500 km prog, ki povezujejo Alta Badio, Arabbo, Val di Fasso in Val Gadeno. Smučarske proge so vseh težavnostnih stopenj. Dobri smučarji lahko tekmujejo na progi Gran Risa, začetniki pa se lahko smučajo med Piz Sorego in Monte Cherzom. Družine z otroki se bodo tukaj počutile zelo udobno. Več informacij o smučišču najdete na: https://www.dolomitisuperski.com/en/Experience/Ski-areas/Alta-Badia

Bordanje: Funslopes, Funpark, Jumps, Corner, Boxen, Rails; WaveRides

Tek na smučeh: 26 km klasičnih prog, 26 km drsalnih prog za tek na smučeh.

Smučarska vozovnica Alta Badia: vključuje smučanje na smučiščih Corvara, Colfosco, La Villa, Badia in San Cassiano.  Smučišče je vključeno v smučarski sistem Dolomiti Superski. Poleg eno in več dnevnih smučarskih vozovnic imate možnost nakupa kombiniranih vozovnic:
- Super Family Dolomitit Superski: družinska, skupinska smučarska vozovnica. Skupina mora šteti od 3 do največ 8 oseb. Vsak član skupine mora biti star najmanj 8 let. V skupino so lahko vključeni le starši, njihovi otroci in stari starši. Več informacij o smučarskih vozovnicah nadete na: https://www.dolomitisuperski.com/en/Experience/Ski-areas/Alta-Badia/Ski-pass

Prihod in odhod

Prihod: na dan prihoda je vselitev možna od 16.00 do 19.00 ure. Vselitev v sobo je možna ob kateremkoli času po 16.00 uri. 
Odhod: na dan odhoda je namestitev potrebno zapustiti do 10.00 ure. Odhod iz sobe je možno urediti ob kateremkoli času do 10.00 ure.

V primeru kasnejšega prihoda je nujno potrebno poklicati na telefonsko številko vaše namestitve, ki se nahaja v navodilih za potovanje.

 

Splošni pogoji

Plačilni pogoji: 

Polog: 30% od vrednosti celotnega nakupa (preko TRR računa).
Končno plačilo: 70% od vrednosti celotnega nakupa (preko TRR računa)

Ostale informacije in Splošne pogoje poslovanje lahko pregledate tukaj.

Zemljevid

Vaša destinacija (končna točka poti) je že označena na zemljevidu. Vnesite vašo začetno lokacijo in izberite ostale možnosti za pridobitev navodil. Na zemljevidu lahko izberete do 9 vmesnih potovalnih točk od vaše začetne do končne lokacije.

Naslov
Pošta
Mesto
Izberi način

Ocene gostov

Za to namestitev še ni podanih ocen gostov.

Za objavo ocene, morate biti prijavljeni kot kupec.
Ležišča5
Spalnica2
Kopalnica2
Kvadratura85
Od smučišča20 m
Ski busNe

Vaši podatki

Nekatere funkcije tega spletnega mesta, potrebujejo podatke o vašem obisku. Uporabljeni bodo izključno za zagotavljanje vaših storitev. Po uporabi jih bomo izbrisali.

Niste nam še povedali ali lahko pridobimo vaše Osebno Prepoznavne Informacije.

ALI NAM DOVOLITE HRAMBO TEH PODATKOV??


Za izvedbo rezervacije na tem spletnem mestu moramo imeti vaše soglasje za uporabo podatkov. Ne glede na to, ali se trenutno strinjate, da se vaši podatki shranjujejo, bomo na vaš računalnik shranili piškotke. Seveda lahko v katerem koli trenutku obiščene stran App dovoljeneje in prekinete soglasje.

Vrste podatkov se shranjujejo gleda na naravo vašega obiska. Če si stran samo ogledujete, bomo shranili približne podatke o zemljepisni lokaciji. Če izvajate iskanje, bomo zato, da bodo iskalni obrazci bolj prijazni uporabnikom, shranili zadnje stvari, ki jih iščete. Te informacije so običajno shranjene največ 24 ur in se uporabljajo samo za to, da je vaš obisk prijetnejši.

V primeru potrjene rezervacije je potrebno shraniti več podatkov.

 1. Tehnični podatki obrazca za rezervacijo se hranijo največ 60 dni. Te podatke potrebujemo za ureditev vaše namestitve, dodatni storitev, v primeru uveljavljanja rizika odpovedi in pri morebitnih reklamacijah.
 2. Podatki, vneseni v obrazec za rezervacijo, na primer e-poštni naslov, dejanski naslov se hranijo največ 365 dni po datumu vašega odhoda. Ti podatki so shranjeni v šifrirani obliki, v naši bazi podatkov, tako da si jih lahko ogledajo samo pooblaščene osebe. V primeru potrjene rezervacije, bomo vaš PII shranili, dokler je rezervacija veljavna. Ko je rezervacija zaključena ali je bila odpovedana, boste lahko pripravljeni na PDP - Pravico do pozabe, tako da se prijavite in obiščete stran "Vaš račun".
 3. Vaše soglasje za uporabo podatkov smo dolžni hraniti v naši bazi podatkov. Informacije vsebujejo vašo IP številko in vsebino obrazca za prijavo.
Prosto
Zasedeno
September 2021
PTSČPSN
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
 
 
 
Oktober 2021
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
November 2021
PTSČPSN
 
 
 
 
 
Januar 2022
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Februar 2022
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
 
Maj 2022
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Julij 2022
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Chalet Alt za 7 oseb starstarstar približno 0.00 km
POA
Chalet Alt za 2-4 osebe starstarstar približno 0.00 km
POA
Chalet Alt za 2 osebi starstarstar približno 0.00 km
POA
Tino za 2-4 osebe starstarstar približno 1.45 km
POA
Tino za 2-4 osebe starstarstar približno 1.45 km
POA
Tino za 2-4 osebe starstarstar približno 1.45 km
POA
Tino za 2-4 osebe starstarstar približno 1.45 km
POA
Tino za 6 oseb starstarstar približno 1.45 km
POA
Tino za 4-6 oseb starstarstar približno 1.45 km
POA
Pinis za 4 osebe starstarstar približno 1.63 km
POA
Jomres Properties Feed