Zell am See-Kaprun je eno najbolj znanih in najbolj legendarnih zimskih središč v avstrijskih Alpah. Tri smučišča Kitzsteinhorn, Schmittenhöhe in Maiskogel, uvrščajo to regijo med najbolj raznolika področja zimskih športov v Avstriji. Lednik Kitzsteinhorn ponuja prvovrstno smučanje od oktobra, ko jesen še vedno prevladuje v dolinah. Schmittenhöhe visoko nad Zell am See-jem ponuja fantastične proge za vse ravni znanja smučanja. Na planini Maiskogel v Kaprunu pa čaka na vas velika izbira športnih prog in prijetnih koč.

Alpenchalet za 8 oseb starstarstar

Zellermoosstraße 32, Zell am See, Salzburg 5700, Avstrija
Tap to call 031351086
Alpenchalet za 8 oseb Zellermoosstraße 32, Zell am See, Salzburg, 5700, Avstrija 031351086
/ / / /

Minimalno število dni bivanja: v terminih 26.12.-.9.1. in 6.2.-6.3. = 7 dni, prihod/odhod = sobota-sobota; v ostalih terminih = 4 dni, prihod/odhod = poljubno.

Povprečna ocena:0.0
Skupno število glasov:0
 Fully booked
Kontakt
qrcode

Opis namestitve

Alpenchalet Zell Am See

Apartmajski hiši Alpenchalet se nahajata v predelu Zellermoos, 900 m od smučišča in žičnice Areitbahn. Na voljo je 5 apartmajev, ki sprejmejo od 2-8 oseb, primerni za večje število družin ali organizirane skupine. Prostorni apartmaji so opremljeni s Sat TV, brezžičnim internetom (brezplačno), pomivalnim strojem, pečico, ponekod s savno in imajo balkon. Parkirni prostor je pred hišo. Domače živali so dobrodošle.

Oddaljenost:

 • Od smučišča: 900 m
 • Od žičnice Areitbahn: 900 m
 • Smučarski avtobus: 50 m
 • Od centra mesta: 800 m
 • Restavracija: 500 m
 • Bar: 500 m
 • Termalno kopališče Taueren Spa: 5 km
 • Najbližja nakupovalna možnost: Hofer 500 m

Alpenchalet za 8 oseb

"Alpenchalet 3" 5-sobni, 100 m2, v mansardi: Razporeditev: predsoba, kuhinja, jedilni kot, dnevni prostor, spalnica z zakonsko posteljo, soba z zakonsko posteljo, soba z zakonsko posteljo, soba z zakonsko posteljo, 2 X Tuš/WC in balkon.

Razporeditev:

 • velikost 100 m2
 • kuhinja
 • jedilni kot
 • dnevni prostor
 • spalnica z zakonsko posteljo
 • soba z zakonsko posteljo
 • soba z zakonsko posteljo
 • soba z zakonsko posteljo
 • kopalnica s tušem, umivalnikom in wc-jem
 • kopalnica s tušem, umivalnikom in wc-jem
 • balkon

Opremljenost:

 • Sat TV
 • Brezžični internet
 • Štedilnik
 • Pomivalni stroj
 • Pečica
 • Hladilnik
 • Mikrovalovka
 • Aparat za kavo
 • Grelec za vodo
 • Opekač

Cena in doplačila:

 • Cena vključuje: najem apartmaja, porabo vode, elektrike in ogrevanje, posteljnino in brisače, končno čiščenje (razen kuhinje, jedilnega kota in smeti), uporabo interneta in parkirno mesto.
 • Obvezna doplačila na licu mesta: turistična taksa po lokalnem ceniku.
 • Varščina: 300 € na apartma.
 • Domače živali: dovoljene 10 € na dan (na vprašanje).
4 Spalnice

Opremljenost

Storitve

Dostop

Aktivnosti

Parking

Sprostitev

Tehnologija

Domače živali

Več informacij

Zimske aktivnosti

Smučišče Zell am See/Kaprun: od 760 do 3.029 m nadmorske višine.  Skupna dolžina smučarskih prog znaša 138 km od tega 56 km lahkih, 54 km srednje težkih in 28 težkih. Ima 49 smučarskih naprav od tega 1 zobato žičnico, 17 kabinskih žičnic, 16 več sedežnic in 15 vlečnic. Ima 1 osvetljeno progo za nočno smučanje in 1 progo za sankanje.  Smučišče ima 100 % pokritost z umetnim zasneževanjem.

Na smučarskem področju Zell am See-Kaprunu lahko izbirate med naslednjimi smučišči. Ledenik Kitzsteinhorn ponuja prvovrstno smučanje od oktobra, ko jesen še vedno prevladuje v dolinah. Schmittenhöhe visoko nad Zell am See-jem ponuja fantastične proge za vse ravni znanja smučanja. Na planini Maiskogel v Kaprunu pa čaka na vas velika izbira športnih prog in prijetnih koč.  Novost v sezoni 2019-2020 je nova smučarska vozovnica Ski Alpine Card, ki vključuje smučanje na smučiščih Zell am See, Kaprun in v 18 km oddeljenem področju Ski Circus: Saalbach, Hinterglemm in Leogang. Več informacij o smučišču najdete na: https://www.skiresort.info/ski-resort/schmittenhoehe-zell-am-see/

Bordanje: Funslopes, Funpark, Jumps,  Corner, Boxen, Rails, WaveRides

Tek na smučeh: 48 km klasičnih prog, in 48 km drsalnih in 2 km višinskih prog za smučarski tek.

Smučarska vozovnica Ski Alpine Card: smučarska vozovnica Ski Alpine Card vključuje smučanje na smučiščih Zell am See, Kaprun, Saalbach, Hinterglemm in Leogang. Več informacij o smučarskih vozovnicah nadete na: https://www.kitzsteinhorn.at/en/service/tickets-prices/ski-board

Prihod in odhod

Prihod: na dan prihoda je vselitev možna od 16.00 do 19.00 ure. Vselitev v apartma je možna ob kateremkoli času po 16.00 uri.
Odhod: na dan odhoda je namestitev potrebno zapustiti do 10.00 ure. Odhod iz apartmaja je možno urediti ob kateremkoli času do 10.00 ure.

V primeru kasnejšega prihoda je nujno potrebno poklicati na telefonsko številko vaše namestitve, ki se nahaja v navodilih za potovanje.

Splošni pogoji

Plačilni pogoji:

Polog: 30% od vrednosti celotnega nakupa (preko TRR računa).
Končno plačilo: 70% od vrednosti celotnega nakupa (preko TRR računa)

Ostale informacije in Splošne pogoje poslovanje lahko pregledate tukaj.

Zemljevid

Vaša destinacija (končna točka poti) je že označena na zemljevidu. Vnesite vašo začetno lokacijo in izberite ostale možnosti za pridobitev navodil. Na zemljevidu lahko izberete do 9 vmesnih potovalnih točk od vaše začetne do končne lokacije.

Naslov
Pošta
Mesto
Izberi način

Ocene gostov

Za to namestitev še ni podanih ocen gostov.

Za objavo ocene, morate biti prijavljeni kot kupec.
Ležišča8
Spalnica4
Kopalnica2
Kvadratura100
Od smučišča900 m
Ski bus50 m

Vaši podatki

Nekatere funkcije tega spletnega mesta, potrebujejo podatke o vašem obisku. Uporabljeni bodo izključno za zagotavljanje vaših storitev. Po uporabi jih bomo izbrisali.

Niste nam še povedali ali lahko pridobimo vaše Osebno Prepoznavne Informacije.

ALI NAM DOVOLITE HRAMBO TEH PODATKOV??


Za izvedbo rezervacije na tem spletnem mestu moramo imeti vaše soglasje za uporabo podatkov. Ne glede na to, ali se trenutno strinjate, da se vaši podatki shranjujejo, bomo na vaš računalnik shranili piškotke. Seveda lahko v katerem koli trenutku obiščene stran App dovoljeneje in prekinete soglasje.

Vrste podatkov se shranjujejo gleda na naravo vašega obiska. Če si stran samo ogledujete, bomo shranili približne podatke o zemljepisni lokaciji. Če izvajate iskanje, bomo zato, da bodo iskalni obrazci bolj prijazni uporabnikom, shranili zadnje stvari, ki jih iščete. Te informacije so običajno shranjene največ 24 ur in se uporabljajo samo za to, da je vaš obisk prijetnejši.

V primeru potrjene rezervacije je potrebno shraniti več podatkov.

 1. Tehnični podatki obrazca za rezervacijo se hranijo največ 60 dni. Te podatke potrebujemo za ureditev vaše namestitve, dodatni storitev, v primeru uveljavljanja rizika odpovedi in pri morebitnih reklamacijah.
 2. Podatki, vneseni v obrazec za rezervacijo, na primer e-poštni naslov, dejanski naslov se hranijo največ 365 dni po datumu vašega odhoda. Ti podatki so shranjeni v šifrirani obliki, v naši bazi podatkov, tako da si jih lahko ogledajo samo pooblaščene osebe. V primeru potrjene rezervacije, bomo vaš PII shranili, dokler je rezervacija veljavna. Ko je rezervacija zaključena ali je bila odpovedana, boste lahko pripravljeni na PDP - Pravico do pozabe, tako da se prijavite in obiščete stran "Vaš račun".
 3. Vaše soglasje za uporabo podatkov smo dolžni hraniti v naši bazi podatkov. Informacije vsebujejo vašo IP številko in vsebino obrazca za prijavo.
Prosto
Zasedeno
September 2021
PTSČPSN
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
 
 
 
Oktober 2021
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
November 2021
PTSČPSN
 
 
 
 
 
Januar 2022
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Februar 2022
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
 
Maj 2022
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Julij 2022
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Alpenchalet za 6 oseb starstarstar približno 0.00 km
POA
Alpenchalet za 2-4 osebe starstarstar približno 0.00 km
POA
Alpenchalet za 2-4 osebe starstarstar približno 0.00 km
POA
Alpenchalet za 8 oseb starstarstar približno 0.00 km
POA
Steiner za 10 oseb starstarstar približno 3.55 km
POA
Trinker za 2-4 osebe starstarstar približno 3.69 km
POA
Trinker za 2-4 osebe starstarstar približno 3.69 km
POA
Trinker za 4-6 oseb starstarstar približno 3.69 km
POA
Trinker za 4-6 oseb starstarstar približno 3.69 km
POA
Trinker za 4-6 oseb starstarstar približno 3.69 km
POA
Jomres Properties Feed