Želite doživeti popolne smučarske počitnice, z odličnimi smučarskimi progami, kratkimi čakalnimi vrstami pri žičnicah in raznoliko ponudbo? Potem ste na Osojščici na pravem mestu. Smučišče vam na 1.911 m nadmorske višine nudi 45 km odlično pripravljenih smučarskih prog, sodobne žičnice ter široke in raznolike proge. Umetno zasneževanje omogoča smučarske užitke od novembra do aprila.

Almresort za 4-6 oseb starstarstar

Kanzelhöhe 8, Gerlitzen, Karnten 9520, Avstrija
Tap to call 031351086
Almresort za 4-6 oseb Kanzelhöhe 8, Gerlitzen, Karnten, 9520, Avstrija 031351086
/ / / /

Minimalno število dni bivanja: v terminih 5.12.-.10.4. = 2 dni, prihod/odhod = poljubno.

Povprečna ocena:0.0
Skupno število glasov:0
 Fully booked
Kontakt
qrcode

Opis namestitve

Almresort Gerlitzen

Apartmajsko naselje Almresort Gerlitzen se nahaja na 1.500 m nv, neposredno ob smučišču in 300 m od vmesne postaje žičnice Kanzelbahn. Ponuja namestitev v apartmaji za 2-6 oseb. Poleg namestitve so gostom v naselju na voljo brezžični internet, bazen, savna, parna kopel, prostor za sprostitev, igralnica za otroke, namizni tenis, bilijard, recepcija, restavracija in bar. Parkirni prostor je pred naseljem. Domače živali so dobrodošle. Možnost naročila na sveže pekovske izdelke zjutraj.

Oddaljenost:

 • Od smučišča: 30 m
 • Od žičnice Kanzelbahn: 300 m
 • Restavracija: v hiši
 • Bar: v hiši
 • Najbližja nakupovalna možnost: 50 m

Apartma za 4-6 oseb

"Kanzelhohe" 3-sobni, 73 m2: Razporeditev: predsoba, kuhinjska niša, jedilni kot, dnevni prostor z raztegljivim kavčem za 2 osebi, spalnica z zakonsko posteljo, soba z dvema posameznima ležiščema, Tuš/WC in balkon.

Razporeditev:

 • velikost 73 m2
 • kuhinjska niša
 • jedilni kot
 • dnevni prostor z raztegljivim kavčem za 2 osebi
 • spalnica z zakonsko posteljo
 • soba z dvema posameznima ležiščema
 • kopalnica s tušem, umivalnikom in wc-jem
 • balkon

Opremljenost:

 • Sat TV
 • Štedilnik
 • Hladilnik
 • Aparat za kavo
 • Grelec za vodo
 • Parkirno mesto

Cena in doplačila:

 • Cena vključuje: najem apartmaja, porabo vode, elektrike in ogrevanje, posteljnino in brisače, končno čiščenje, uporabo wellnes centra (od 15.00-21.00 za osebe nad 15 let)), uporabo interneta, strošek cestnine in pokrit parkirni prostor.
 • Obvezna doplačila na licu mesta: turistična taksa po lokalnem ceniku.
 • Neobvezna doplačila: Možnost naročila na sveže pekovske izdelke zjutraj. Možnost naročila na zajtrk in večerjo.
 • Domače živali: dovoljene10 € na dan (na vprašanje).
2 Spalnici

Opremljenost

Hrana in pijača

Storitve

Dostop

Sprostitev

Parking

Aktivnosti

Tehnologija

Domače živali

Več informacij

Zimske aktivnosti

Smučišče Gerlitzen: od 1.010 do 1.911 m nadmorske višine.  Skupna dolžina smučarskih prog znaša 45 km od tega 13 km lahkih, 29 km srednje težkih in 3 težkih. Ima 15 smučarskih naprav od tega 1 kabinsko žičnico, 7 več sedežnic in 7 vlečnic. Smučišče ima 95 % pokritost z umetnim zasneževanjem.

Želite doživeti popolne smučarske počitnice z odličnim smučiščem, kratkimi čakalnimi vrstami in raznolikostjo ponudbe? Potem ste na pravem mestu. Smučišče Gerlitzen/Osojščica vam nudi odlično pripravljene smučarske proge, najmodernejše in udobne vlečnice in sedežnice ter široke in raznolike smučarske proge. Več informacij o smučišču najdete na: https://www.gerlitzen.com/winter/saisonzeiten/

 Bordanje: Funpark, Jumps,  Corner,  WaveRides

Tek na smučeh: 2 km klasičnih prog, in 1,5 km drsalnih prog za smučarski tek.

Smučarska vozovnica Gerlitzen: smučarska vozovnica vključuje smučanje na smučišču Gerlitzen. Več informacij o smučarskih vozovnicah nadete na: https://www.gerlitzen.com/en/prices/day-ticket/

Prihod in odhod

Prihod: na dan prihoda je vselitev možna od 16.00 do 20.00 ure. Vselitev v apartma je možna ob kateremkoli času po 16.00 uri.
Odhod: na dan odhoda je namestitev potrebno zapustiti do 10.00 ure. Odhod iz apartmaja je možno urediti ob kateremkoli času do 10.00 ure.

V primeru kasnejšega prihoda je nujno potrebno poklicati na telefonsko številko vaše namestitve, ki se nahaja v navodilih za potovanje.

Splošni pogoji

Plačilni pogoji:

Polog: 30% od vrednosti celotnega nakupa (preko TRR računa).
Končno plačilo: 70% od vrednosti celotnega nakupa (preko TRR računa)

Ostale informacije in Splošne pogoje poslovanje lahko pregledate tukaj.

Zemljevid

Vaša destinacija (končna točka poti) je že označena na zemljevidu. Vnesite vašo začetno lokacijo in izberite ostale možnosti za pridobitev navodil. Na zemljevidu lahko izberete do 9 vmesnih potovalnih točk od vaše začetne do končne lokacije.

Naslov
Pošta
Mesto
Izberi način

Ocene gostov

Za to namestitev še ni podanih ocen gostov.

Za objavo ocene, morate biti prijavljeni kot kupec.
Ležišča6
Spalnica2
Kopalnica1
Kvadratura73
Od smučišča30 m
Ski busNe

Vaši podatki

Nekatere funkcije tega spletnega mesta, potrebujejo podatke o vašem obisku. Uporabljeni bodo izključno za zagotavljanje vaših storitev. Po uporabi jih bomo izbrisali.

Niste nam še povedali ali lahko pridobimo vaše Osebno Prepoznavne Informacije.

ALI NAM DOVOLITE HRAMBO TEH PODATKOV??


Za izvedbo rezervacije na tem spletnem mestu moramo imeti vaše soglasje za uporabo podatkov. Ne glede na to, ali se trenutno strinjate, da se vaši podatki shranjujejo, bomo na vaš računalnik shranili piškotke. Seveda lahko v katerem koli trenutku obiščene stran App dovoljeneje in prekinete soglasje.

Vrste podatkov se shranjujejo gleda na naravo vašega obiska. Če si stran samo ogledujete, bomo shranili približne podatke o zemljepisni lokaciji. Če izvajate iskanje, bomo zato, da bodo iskalni obrazci bolj prijazni uporabnikom, shranili zadnje stvari, ki jih iščete. Te informacije so običajno shranjene največ 24 ur in se uporabljajo samo za to, da je vaš obisk prijetnejši.

V primeru potrjene rezervacije je potrebno shraniti več podatkov.

 1. Tehnični podatki obrazca za rezervacijo se hranijo največ 60 dni. Te podatke potrebujemo za ureditev vaše namestitve, dodatni storitev, v primeru uveljavljanja rizika odpovedi in pri morebitnih reklamacijah.
 2. Podatki, vneseni v obrazec za rezervacijo, na primer e-poštni naslov, dejanski naslov se hranijo največ 365 dni po datumu vašega odhoda. Ti podatki so shranjeni v šifrirani obliki, v naši bazi podatkov, tako da si jih lahko ogledajo samo pooblaščene osebe. V primeru potrjene rezervacije, bomo vaš PII shranili, dokler je rezervacija veljavna. Ko je rezervacija zaključena ali je bila odpovedana, boste lahko pripravljeni na PDP - Pravico do pozabe, tako da se prijavite in obiščete stran "Vaš račun".
 3. Vaše soglasje za uporabo podatkov smo dolžni hraniti v naši bazi podatkov. Informacije vsebujejo vašo IP številko in vsebino obrazca za prijavo.
Prosto
Zasedeno
November 2021
PTSČPSN
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
 
 
 
 
 
Januar 2022
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Februar 2022
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
 
Maj 2022
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Julij 2022
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
September 2022
PTSČPSN
 
 
 
 
 
Oktober 2022
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Almresort za 2-4 osebe starstarstar približno 0.00 km
POA
Alpe Maritima za 2-4 osebe starstarstar približno 1.74 km
Cena od100,00€ na noč
Alpe Maritima za 3-4 osebe starstarstar približno 1.74 km
Cena od100,00€ na noč
Alpe Maritima za 4 osebe starstarstar približno 1.74 km
Cena od100,00€ na noč
Alpe Maritima za 6-8 oseb starstarstar približno 1.74 km
Cena od100,00€ na noč
Alpe Maritima za 8 oseb starstarstar približno 1.74 km
Cena od100,00€ na noč
Jomres Properties Feed