Al Moro za 6 oseb starstarstar

Via Savinier di Laste 47/A, Rocca Pietore, Veneto 32020, Italija
Tap to call 031351086
Al Moro za 6 oseb Via Savinier di Laste 47/A, Rocca Pietore, Veneto, 32020, Italija 031351086
/ / / /

POZOR! Apartmaji Casa Al Moro svoje goste, pri rezervaciji 4 in več dnevnega bivanja, nagrajuje z enim dnem brezplačnega bivanja. Akcija velja v terminih 1.12.-19.12.2020. Za pravilen izračun vaše ponudbe v okence "Promo koda" vpišite naslednjo kodo: promo1

Minimalno število dni bivanja: v terminu 2.1.-6.1. = 4 dni prihod/odhod = sobota-sreda, v ostalih terminih = 7 dni, prihod/odhod = sobota-sobota. V nekaterih terminih možno tudi krajše bivanje na vprašanje.

Povprečna ocena:0.0
Skupno število glasov:0
 Fully booked
Kontakt
qrcode

Opis namestitve

Apartmaji Casa Al Moro

Novejša apartmajska hiša s skupno 7 apartmaji, ki sprejmejo od 2-6 oseb, se nahaja v predelu Caprile in je od smučarskega področja Civetta oddaljena 4 km. Do smučišča Marmolada in vstopa v sistem Dolomiti Superski pa je 7 km. Postaja smučarskega avtobusa je 50 m oddaljena od hiše. Vsi apartmaji so opremljeni s Sat TV, brezžičnim internetom (brezplačno), pomivalnim strojem, pečico, pralnim strojem, sušilnikom za lase in sefom. Vsakemu apartmaju pripada tudi pokrito garažno mesto. Domače živali so dobrodošle.

Oddaljenost:

 • Od smučišča: 4 km
 • Od žičnice Piani di Pezze: 4 km
 • Smučarski avtobus: 50 m
 • Od centra: 100 m
 • Restavracija: 600 m
 • Bar: 600 
 • Najbližja nakupovalna možnost: "Coop" 450 m

Apartma Al Moro za 6 oseb

"Al Moro" 3-sobni, dvonadstropni, 80 m2: Razporeditev: predsoba, kuhinjska niša, jedilni kot, dnevni prostor z raztegljivim kavčem za 2 osebi, Tuš/WC in balkon. V nadstropju spalnica z zakonsko posteljo, soba s pogradom ali dvema posameznima ležiščema.

Razporeditev:

 • velikost 80 m2
 • dnevni prostor z raztegljivim kavčem za 2 osebi
 • kuhinjska niša
 • jedilni kot
 • spalnica z zakonsko posteljo
 • soba s pogradom ali dvema posameznima ležiščema
 • kopalnica s tušem, umivalnikom in wc-jem
 • balkon

Opremljenost:

 • Sat TV
 • Brezžični internet
 • Štedilnik
 • Pečica
 • Pomivalni stroj
 • Hladilnik
 • Pralni stroj
 • Sušilec za lase
 • Garažno mesto

Cena in doplačila:

 • Cena vključuje: najem apartmaja, porabo vode, elektrike in ogrevanje, posteljnina in brisače, uporabo interneta, garažni prostor.
 • Obvezna doplačila na licu mesta: turistična taksa po lokalnem ceniku. Končno čiščenje 80 € na apartma.
 • Varščina: 150 € na apartma.
 • Domače živali: dovoljene 50 € na teden (na vprašanje).
1 Spalnica

Opremljenost

Storitve

Parking

Dostop

Aktivnosti

Tehnologija

Domače živali

Več informacij

Zimske aktivnosti

Smučišče Civetta: od 1.000 do 2.100 m nv. Sestavljajo ga Alleghe, Zoldo, Selva di Cadore in Palafavera. Skupna dolžina smučarskih prog znaša 80 km od tega 30 km lahkih, 44 km srednje težkih in 6 km težkih. Ima 22 smučarskih naprav od tega 3 kabinske žičnice, 10 več sedežnic in 9 vlečnic. Ima 2 osvetljeni progi za nočno smučanje in 2 progi za sankanje Smučišče ima 100 % pokritost z umetnim zasneževanjem.

Smučarsko področje Civetta je največje smučišče v regiji Belluno. Nahaja se med Marmolado in Cortino d'Ampezzo ter povezuje smučišča Alleghe, Zoldo, Selva di Cadore in Palafavera.Večina smučišča je med 1.500 in 2.100 m nadmorske višini, kar pomeni naravno snežno odejo v celotni zimski sezoni. Ponuja tudi 40 km tekaških prog, od katerih sta 2 osvetljeni. Smučišče je vključeno v sistem Dolomiti Superski, do katerega pridete preko ledenika Marmolada. Več informacij o smučišču najdete na https://www.dolomitisuperski.com/en/Experience/Ski-areas/Civetta

Bordanje: Boardercross, Funpark, Jumps, Boxen, Rails, Corner, WaveRides

Tek na smučeh: 60 km klasičnih prog, 60 km drsalnih prog za tek na smučeh.

Smučarska vozovnica Civetta vključuje smučanje na smučiščih Alleghe, Zoldo, Selva di Cadore in Palafavera. Smučišče je vključeno v smučarski sistem Dolomiti Superski. Poleg eno in več dnevnih smučarskih vozovnic imate možnost nakupa kombiniranih vozovnic:
- Super Family Dolomitit Superski: je družinska, skupinska smučarska vozovnica. Skupina mora šteti od 3 do največ 8 oseb. Vsak član skupine mora biti star najmanj 8 let. V skupino so lahko vključeni le starši, njihovi otroci in stari starši. Več informacij o smučarskih vozovnicah nadete na https://www.dolomitisuperski.com/en/Experience/Ski-areas/Civetta/Ski-pass

Ski Popust: Agencija Ski Holidays omogoča svojim gostom popust pri nakupu nekaterih več dnevnih smučarskih vozovnic.

Prihod in odhod

Prihod: na dan prihoda je vselitev možna od 17.00 do 19.00 ure. Vselitev v apartma je možna ob kateremkoli času po 17.00 uri.
Odhod: na dan odhoda je namestitev potrebno zapustiti do 09.00 ure. Odhod iz apartmaja je možno urediti ob kateremkoli času do 09.00 ure.

V primeru kasnejšega prihoda je nujno potrebno poklicati na telefonsko številko vaše namestitve, ki se nahaja v navodilih za potovanje.

Splošni pogoji

Plačilni pogoji:

Polog: 30% od vrednosti celotnega nakupa (preko TRR računa).
Končno plačilo: 70% od vrednosti celotnega nakupa (preko TRR računa)

Ostale informacije in Splošne pogoje poslovanje lahko pregledate tukaj.

Zemljevid

Vaša destinacija (končna točka poti) je že označena na zemljevidu. Vnesite vašo začetno lokacijo in izberite ostale možnosti za pridobitev navodil. Na zemljevidu lahko izberete do 9 vmesnih potovalnih točk od vaše začetne do končne lokacije.

Naslov
Pošta
Mesto
Izberi način

Ocene gostov

Za to namestitev še ni podanih ocen gostov.

Za objavo ocene, morate biti prijavljeni kot kupec.
Ležišča6
Spalnica2
Kopalnica1
Kvadratura80
Od smučišča4 km
Ski bus50 m

Vaši podatki

Nekatere funkcije tega spletnega mesta, potrebujejo podatke o vašem obisku. Uporabljeni bodo izključno za zagotavljanje vaših storitev. Po uporabi jih bomo izbrisali.

Niste nam še povedali ali lahko pridobimo vaše Osebno Prepoznavne Informacije.

ALI NAM DOVOLITE HRAMBO TEH PODATKOV??


Za izvedbo rezervacije na tem spletnem mestu moramo imeti vaše soglasje za uporabo podatkov. Ne glede na to, ali se trenutno strinjate, da se vaši podatki shranjujejo, bomo na vaš računalnik shranili piškotke. Seveda lahko v katerem koli trenutku obiščene stran App dovoljeneje in prekinete soglasje.

Vrste podatkov se shranjujejo gleda na naravo vašega obiska. Če si stran samo ogledujete, bomo shranili približne podatke o zemljepisni lokaciji. Če izvajate iskanje, bomo zato, da bodo iskalni obrazci bolj prijazni uporabnikom, shranili zadnje stvari, ki jih iščete. Te informacije so običajno shranjene največ 24 ur in se uporabljajo samo za to, da je vaš obisk prijetnejši.

V primeru potrjene rezervacije je potrebno shraniti več podatkov.

 1. Tehnični podatki obrazca za rezervacijo se hranijo največ 60 dni. Te podatke potrebujemo za ureditev vaše namestitve, dodatni storitev, v primeru uveljavljanja rizika odpovedi in pri morebitnih reklamacijah.
 2. Podatki, vneseni v obrazec za rezervacijo, na primer e-poštni naslov, dejanski naslov se hranijo največ 365 dni po datumu vašega odhoda. Ti podatki so shranjeni v šifrirani obliki, v naši bazi podatkov, tako da si jih lahko ogledajo samo pooblaščene osebe. V primeru potrjene rezervacije, bomo vaš PII shranili, dokler je rezervacija veljavna. Ko je rezervacija zaključena ali je bila odpovedana, boste lahko pripravljeni na PDP - Pravico do pozabe, tako da se prijavite in obiščete stran "Vaš račun".
 3. Vaše soglasje za uporabo podatkov smo dolžni hraniti v naši bazi podatkov. Informacije vsebujejo vašo IP številko in vsebino obrazca za prijavo.
Prosto
Zasedeno
Maj 2021
PTSČPSN
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
 
 
 
 
 
 
Avgust 2021
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
September 2021
PTSČPSN
 
 
 
 
 
Oktober 2021
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
November 2021
PTSČPSN
 
 
 
 
 
Januar 2022
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Februar 2022
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
 
Al Moro za 4 osebe starstarstar približno 0.00 km
POA
Jomres Properties Feed