Residence Rododendro***

Apartmajska hiša se nahaja  na koncu  prelaza San Pellegrino. Do hiše  lahko prismučate. Na smučišča Lusia vozi smučarski avtobus, s postaje blizu hiše.  V objektu je: recepcija, klubski prostor, restavracija, mini trgovina (za večje nakupe priporočamo Moeno), bar, ogrevan notranji bazen in savna. Obvezno doplačilo za klubsko kartico, ki omogoča neomejeno uporabo bazena in savne ter animacijske aktivnosti.

ODDALJENOST OD SMUČIŠČA: 50 m

 

POPUST VELJA PRI NAKUPU VEČ DNEVNIH SMUČARSKIH VOZOVNIC V NAŠI AGENCIJI.

Apartma 1/4 - najem na teden v Eur

OPIS NAMESTITVE

Apartma za 4 osebe, dvosobni (ca 40 m2): kuhinjska niša z jedilnim kotom, dnevni prostor z dvojnim raztegljivim ležiščem, soba z zakonsko posteljo, kopalnica z wc-jem in balkon.

POPUSTI IN DOPLAČILA

Cena vključuje: najem apartmaja.
Obvezna doplačila na licu mesta: klubska kartica 26 €/os, otroci do 6 leta brezplačno in vključuje uporabo bazena in savne, končno čiščenje 50 €/app. Posteljnino in brisače potrebno prinesti s seboj oz možen najem 10 €/os., varščina 150 €/app. Najem garažnega mesta 37 €/teden. Domače živali niso dovoljene.

Apartma 1/4-6 - najem na teden v Eur

OPIS NAMESTITVE

Apartma za 4-6 oseb, trisobni:  kuhinjska niša z jedilnim kotom, dnevni prostor z dvema raztegljivima ležiščema, soba z zakonsko posteljo, soba z dvema posameznima ležiščema ali pogradom, kopalnica z wc-jem in balkon.

POPUSTI IN DOPLAČILA

Cena vključuje: najem apartmaja. 
Obvezna doplačila na licu mesta: klubska kartica 26 €/os, otroci do 6 leta brezplačno in vključuje uporabo bazena in savne, končno čiščenje 50 €/app. Posteljnino in brisače potrebno prinesti s seboj oz možen najem 10 €/os., varščina 150 €/app. Najem garažnega mesta 37 €/teden. Domače živali niso dovoljene.

SMUČARSKE NOVICE

PRIJAVA NA E-NOVICE

Si želite prejemati najnovejše smučarske ugodnosti, ki jih ponujamo.

HITRI DOSTOP

Kam na smučanje?
Izberi destinacijo
Izberi smučišče