Apartmaji Hüttl

Apartmajsko hišo boste našli na koncu Saalbacha v smeri Hinterglemma. Od centra mesta je oddaljena ca. 500 m, od gondole Schattbergbahn pa ca. 800 m. Postaja smučarskega avtobusa je ca 100 m oddaljena od hiše. Apartmaji so opremljeni s pomivalnim strojem, pečico in kabelsko TV.

ODDALJENOST OD SMUČIŠČA: 800 m
SMUČARSKI AVTOBUS: 100 m

Apartma 1/6 - najem na dan v Eur

OPIS NAMESTITVE

Apartma za 6 oseb, trisobni (ca. 70 m2): kuhinjska niša z jedilnim kotom in dvema raztegljivima ležiščema, dve spalnici z zakonsko posteljo,  kopalnica z wc-jem in balkon.

POPUSTI IN DOPLAČILA

Cena vključuje: najema apartmaja.
Obvezna doplačila na licu mesta: pristojbina 2,80 €/os/dan in vključuje porabo vode, el. energije, ogrevanje in končno čiščenje, turistična taksa. Posteljnino in brisače potrebno prinesti s seboj oz. možen najem 11 €/os. Varščina 110 €/app. Domače živali niso dovoljene.

Apartma 1/8 - najem na dan v Eur

OPIS NAMESTITVE

Apartma za 8 oseb, štirisobni (ca. 80 m2): kuhinjska niša z jedilnim kotom in dvema raztegljivima ležiščema, dve spalnici z zakonsko posteljo,  soba s pogradom, kopalnica z ločenim wc-jem in balkon.

POPUSTI IN DOPLAČILA

Cena vključuje: najema apartmaja.
Obvezna doplačila na licu mesta: pristojbina 2,80 €/os/dan in vključuje porabo vode, el. energije, ogrevanje in končno čiščenje, turistična taksa. Posteljnino in brisače potrebno prinesti s seboj oz. možen najem 11 €/os. Varščina 110 €/app. Domače živali niso dovoljene.

SMUČARSKE NOVICE

PRIJAVA NA E-NOVICE

Si želite prejemati najnovejše smučarske ugodnosti, ki jih ponujamo.

HITRI DOSTOP

Kam na smučanje?
Izberi destinacijo
Izberi smučišče