SMUČANJE 2019

Slovenski ljubitelji belih strmin se že od začetka 70-tih let odpravljajo na smučanje izven naših meja. Do sedaj so presmučali že vse države Evrope, marsikdo pa je smučal tudi v Kanadi in ZDA in drugih, za mnoge ne-smučarskih državah kot so Grčija, Bolgarija…. Pri nas bomo v letošnji zimske sezoni, poleg smučanja doma, organizirali smučarske aranžmaje v Franciji, Italiji, Avstriji in Švici. V ponudbo smo uvrstili tiste destinacije  po katerih povprašuje večina smučarskih navdušencev. Verjamemo, da smo se z kvaliteto in ceno namestitev približali vašim željam.

Smučanje 2019 v Sloveniji

V Sloveniji je na desetine urejenih smučarskih središč z žičniškimi napravami. Najbolj znana so smučarska središča v Kranjski Gori, kjer je tudi prizorišče tekem svetovnega pokala, in na Mariborskem Pohorju, kjer je vsako leto tekma alpskih smučark Zlata Lisica...

VEČ INFORMACIJ

Smučanje 2019 v Franciji

Francija iz leta v leto privablja vse večje število smučarskih navdušencev. Razloga sta predvsem dva: ogromno število smučarskih prog in organiziran avtobusni prevoz iz Slovenije v vsa najbolj pomembna francoska smučišča. 

VEČ INFORMACIJ

Smučanje 2019 v Italiji

Dežela Dolomitov združuje številne prednosti po katerih povprašuje moderen in zahteven gost. Prijetno bivanje v bližini smučišč in dobro razvita turistična infrastruktura so prednosti smučanja v Italiji.

VEČ INFORMACIJ

Smučanje 2019 v Avstriji

Ponuja udobno družinsko smučanje in obilo zabave za vse družinske člane. Ni potrebno biti vrhunski smučar, da bi uživali na smučarskih terenih, ki so primerni tudi za začetnike. Avstrijska smučišča so glede na oddaljenost najbližja Sloveniji.

VEČ INFORMACIJ

Smučanje 2019 v Švici

Švica je smučarska destinacija, ki je že vrsto let preveč zapostavljena. Tisti, ki so se zadnja leta podali na smučarijo v Švico, so lahko izkoristili izjemne možnosti za turno in variantno smučanje.

VEČ INFORMACIJ

SMUČARSKE NOVICE

PRIJAVA NA E-NOVICE

Si želite prejemati najnovejše smučarske ugodnosti, ki jih ponujamo.

HITRI DOSTOP

Kam na smučanje?
Izberi destinacijo
Izberi smučišče