Od belih, globoko zasneženih pobočij, do mehkobno zelenih planin, regija Schladming - Dachstein je kot nalašč za sanjski oddih vse mesece v letu. Hauser Kaibling, Planai, Hochwurzen in Reiteralm, so povezana smučišča in prestavljajo področje "4 Mountain". Vsako smučišče ima svojo privlačnost, vendar jim je skupno naslednje: ponujajo 123 kilometrov prog, 43 modernih žičnic, kulinarične užitke na 31 gorskih kočah ter obilo ponudbe za otroke in družine. Na svoj račun boste gotovo prišli vsi športno aktivni, pa tudi vsi drugi, ki kako drugače radi uživate v naravi.

Augasse za 4 osebe starstarstar

Augasse 775 - 776, Schladming, Steiermark 8970, Avstrija
Tap to call 031351086
Augasse za 4 osebe Augasse 775 - 776, Schladming, Steiermark, 8970, Avstrija 031351086
/ / / /

Minimalno število dni bivanja: v terminih 19.12.-14.3. = 7 dni, prihod/odhod = sobota-sobota; v ostalih terminih = 1 dan, prihod/odhod = poljubno. Za bivanje 1-4 dni se zaračuna doplačilo v višini 15% od cene najema.

Povprečna ocena:0.0
Skupno število glasov:0
 Fully booked
Kontakt
qrcode

Opis namestitve

Apartmaji Augasse

Apartmaji Augasse se nahajajo v dveh hišah, ena poleg druge. V hiši A sta gostom na voljo 2 apartmaja za 2-4 osebe, v hiši B pa 1 studio za 2 osebi in 1 apartma za 6 oseb. Primerni sta za večje število družin ali pa zaključene skupine. Od gondole Planai in smučišča je oddaljena 300 m, postaja smučarskega avtobusa pa je 100 m od hiše. Do termalnega kopališča "Erlebnisbad Schladming" je 100 m. Gostom so na voljo uporaba interneta (brezplačno), dvigalo, shramba za smuči in čevlje, možnost naročila na sveže pekovske izdelke zjutraj ter garažno mesto. Garaža ne more sprejeti vozila kategorije SUV ali vozila s prtljažnim kovčkom. Lastniki takih vozil lahko parkirajo vozilo na javnem parkirišču prosti doplačilu.

Oddaljenost:

 • Od smučišča: 300 m
 • Od žičnice Planai: 300 m
 • Smučarski avtobus: 100 m
 • Od centra: 500 m
 • Restavracija: 150 m
 • Bar: 150 m
 • Termalno kopališče Erlebnisbad: 100 m
 • Najbližja nakupovalna možnost: "Spar Landmarkt" 100 m

Apartma Augasse za 4 osebe

"Augasse A 13-15" -dvosobni, 47 m2: Razporeditev: predsoba, dnevni prostor z raztegljivim kavčem za 2 osebi, kuhinjska niša, jedilni kot, spalnica z zakonsko posteljo, Tuš/WC in terasa.

Razporeditev:

 • velikost 47 m2
 • dnevni prostor z raztegljivim kavčem za 2 osebi
 • kuhinjska niša
 • jedilni kot
 • spalnica z zakonsko posteljo
 • kopalnica s tušem, umivalnikom in wc-jem
 • terasa

Opremljenost:

 • Sat TV
 • Brezžični internet
 • Pomivalni stroj
 • Steklo keramična plošča
 • Pečica
 • Hladilnik
 • Mikrovalovka
 • Aparat za kavo
 • Grelec za vodo
 • Garažno mesto

Cena in doplačila:

 • Cena vključuje: najem apartmaja, porabo vode, elektrike in ogrevanje, uporabo interneta, garažno mesto.
 • Obvezna doplačila na licu mesta: turistična taksa 1,50 € na osebo na dan, otroci do 15 leta brezplačno. Posteljnina in brisače 10 € na osebo. Končno čiščenje 80 € na apartma.
 • Varščina: 100 € na apartma.
 • Neobvezna doplačila: možnost naročila otroške posteljice in stolčka (brezplačno). Možnost naročila na sveže pekovske izdelke zjutraj.
 • Domače živali: niso dovoljene.
1 Spalnica

Opremljenost

Dostop

Storitve

Parking

Aktivnosti

Tehnologija

Sprostitev

Domače živali

Več informacij

Zimske aktivnosti

Smučišče Schladming-Dachstein: od 728 do 2.015 m nadmorske višine. Združuje med seboj povezana smučišča 4-Mountains (Hauser Kaibling, Planai, Hochwurtzen in Reiteralm). Skupna dolžina smučarskih prog znaša 123 km od tega 46,4 km lahkih, 68,3 km srednje težkih in 8,3 težkih. Ima 44 smučarskih naprav od tega 10 kabinskih žičnic, 19 več sedežnic in 14 vlečnic. Ima 1 osvetljeno progo za nočno smučanje in 1 progo za sankanje. Smučišče ima 100 % pokritost z umetnim zasneževanjem.

Hauser Kaibling, Planai, Hochwurzen in Reiteralm so povezana smučišča ter prestavljajo področje "4 Mountain". Vsako smučišče ima svojo privlačnost, vendar jim je skupno naslednje: ponujajo 123 kilometrov prog, 44 modernih žičnic, kulinarične užitke na 31 gorskih kočah ter obilo ponudbe za otroke in družine. Več informacij o smučišču najdete na: https://www.planai.at/en/winter

Bordanje:  Funpark, Funslopes, , Jumps,  Boxen, Rails, WaveRides

Tek na smučeh: 28 km klasičnih prog, 30 km drsalnih prog za smučarski tek.

Smučarska vozovnica Ski Amade: vključuje smučanje na smučiščih Schladming, Flachau, Bad Gastein, Altenmarkt, Grossartal in Hochkonig. Več informacij o smučarskih vozovnicah nadete na: https://www.planai.at/en/tickets-and-prices/winter-prices

Prihod in odhod

Prihod: na dan prihoda je vselitev možna od 16.00 do 19.00 ure. Vselitev v apartma je možna ob kateremkoli času po 16.00 uri.
Odhod: na dan odhoda je namestitev potrebno zapustiti do 10.00 ure. Odhod iz apartmaja je možno urediti ob kateremkoli času do 10.00 ure.

V primeru kasnejšega prihoda je nujno potrebno poklicati na telefonsko številko vaše namestitve, ki se nahaja v navodilih za potovanje.

Splošni pogoji

Plačilni pogoji:

Polog: 30% od vrednosti celotnega nakupa (preko TRR računa).
Končno plačilo: 70% od vrednosti celotnega nakupa (preko TRR računa)

Ostale informacije in Splošne pogoje poslovanje lahko pregledate tukaj.

Zemljevid

Vaša destinacija (končna točka poti) je že označena na zemljevidu. Vnesite vašo začetno lokacijo in izberite ostale možnosti za pridobitev navodil. Na zemljevidu lahko izberete do 9 vmesnih potovalnih točk od vaše začetne do končne lokacije.

Naslov
Pošta
Mesto
Izberi način

Ocene gostov

Za to namestitev še ni podanih ocen gostov.

Za objavo ocene, morate biti prijavljeni kot kupec.
Ležišča4
Spalnica1
Kopalnica1
Kvadratura47
Od smučišča300 m
Ski bus100 m

Vaši podatki

Nekatere funkcije tega spletnega mesta, potrebujejo podatke o vašem obisku. Uporabljeni bodo izključno za zagotavljanje vaših storitev. Po uporabi jih bomo izbrisali.

Niste nam še povedali ali lahko pridobimo vaše Osebno Prepoznavne Informacije.

ALI NAM DOVOLITE HRAMBO TEH PODATKOV??


Za izvedbo rezervacije na tem spletnem mestu moramo imeti vaše soglasje za uporabo podatkov. Ne glede na to, ali se trenutno strinjate, da se vaši podatki shranjujejo, bomo na vaš računalnik shranili piškotke. Seveda lahko v katerem koli trenutku obiščene stran App dovoljeneje in prekinete soglasje.

Vrste podatkov se shranjujejo gleda na naravo vašega obiska. Če si stran samo ogledujete, bomo shranili približne podatke o zemljepisni lokaciji. Če izvajate iskanje, bomo zato, da bodo iskalni obrazci bolj prijazni uporabnikom, shranili zadnje stvari, ki jih iščete. Te informacije so običajno shranjene največ 24 ur in se uporabljajo samo za to, da je vaš obisk prijetnejši.

V primeru potrjene rezervacije je potrebno shraniti več podatkov.

 1. Tehnični podatki obrazca za rezervacijo se hranijo največ 60 dni. Te podatke potrebujemo za ureditev vaše namestitve, dodatni storitev, v primeru uveljavljanja rizika odpovedi in pri morebitnih reklamacijah.
 2. Podatki, vneseni v obrazec za rezervacijo, na primer e-poštni naslov, dejanski naslov se hranijo največ 365 dni po datumu vašega odhoda. Ti podatki so shranjeni v šifrirani obliki, v naši bazi podatkov, tako da si jih lahko ogledajo samo pooblaščene osebe. V primeru potrjene rezervacije, bomo vaš PII shranili, dokler je rezervacija veljavna. Ko je rezervacija zaključena ali je bila odpovedana, boste lahko pripravljeni na PDP - Pravico do pozabe, tako da se prijavite in obiščete stran "Vaš račun".
 3. Vaše soglasje za uporabo podatkov smo dolžni hraniti v naši bazi podatkov. Informacije vsebujejo vašo IP številko in vsebino obrazca za prijavo.
Prosto
Zasedeno
Oktober 2021
PTSČPSN
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
 
 
 
 
 
 
 
November 2021
PTSČPSN
 
 
 
 
 
Januar 2022
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Februar 2022
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
 
Maj 2022
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Julij 2022
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
September 2022
PTSČPSN
 
 
 
 
 
Augasse za 2 osebi starstarstar približno 0.00 km
POA
Augasse za 2-4 osebe starstarstar približno 0.00 km
POA
Augasse za 4-6 oseb starstarstar približno 0.00 km
POA
Chalet Coburg za 2 osebi starstarstarstar približno 0.27 km
POA
Chalet Coburg za 4 osebe starstarstarstar približno 0.27 km
POA
Chalet Coburg za 7 oseb starstarstarstar približno 0.27 km
POA
Chalet Coburg za 8 oseb starstarstarstar približno 0.27 km
POA
Chalet Coburg za 6 oseb starstarstarstar približno 0.27 km
POA
Chalet Coburg za 4-6 oseb starstarstarstar približno 0.27 km
POA
Chalet Coburg za 4 osebe starstarstarstar približno 0.27 km
POA
Jomres Properties Feed