Kronplatz se nahaja v dolini Pustertal. Velja za eno najboljših smučarskih središč ter je hkrati priljubljena poletna destinacija za družine, pohodnike, kolesarje in vse tiste, ki uživajo v sprostitvi in naravi. Kronplatz ponuja vse, kar bi si na dopustu lahko zaželeli. Ta mogočna gora med Bruneck-Brunicom, St. Vigil-San Vigiliom in Valdaora-Olangom ima 32 najsodobnejših smučarskih naprav, ki služijo 119 km prog, primernih tako za začetnike kot tudi odlične smučaje. Večini bodo odgovarjale široke proge v dolino, tisti malo boljši pa se lahko preizkusijo na črni progi Silvester.

Villa Toni 2-3 osebe starstarstar

Via Les Corceles 15, San Vigilio, Sudtirol, 39030, Italija

Tap to call 00386-31-351-086
Povprečna ocena:0.0
Skupno število glasov:0
 Fully booked
Izdelaj ponudbo
qrcode

Opis namestitve

Residence Villa Toni

Apartmajska hiša se nahaja v predelu St. Vigilio, 2 minuti hoda od centra mesta in 600 m od smučišča in žičnice Pedaga. Postaja smučarskega avtobusa je 20 m oddaljena od hiše.Tekaške proge so od hiše oddaljene 200 m. Hiša ima 5 apartmajev, ki lahko sprejmejo od 2-7 oseb. Lepi in prostorni apartmaji so opremljeni s Sat TV, pomivalnim strojem, sefom, brezžičnim internetom, nekateri imajo balkon. Gostom je v hiši na voljo shramba za smuči in čevlje ter parkirni prostor pred hišo.

Oddaljenost:

 • Od smučišča: 600 m
 • Od žičnice Pedaga: 600 m
 • Smučarski avtobus: 20 m
 • Od centra: 200 m
 • Restavracija: 100 m
 • Bar: 200 m
 • Najbližja nakupovalna možnost: Despar 200 m

Apartma Toni 2-3 osebe

"Toni" 2 - sobni apartma 45 m2. Razporeditev: predsoba, kuhinjska niša, jedilni kot, spalnica z zakonsko posteljo in enim posameznim ležiščem, Kad/WC.

Razporeditev:

 • velikost 45 m2
 • kuhinjska niša
 • jedilni kot
 • spalnica z zakonsko posteljo in enim  posameznim ležiščem
 • kopalnica s kadjo, umivalnikom in wc-jem

Opremljenost:

 • Sat TV
 • Brezžični internet
 • Pomivalni stroj
 • Štedilnik
 • Hladilnik
 • Mikrovalovka
 • Grelec za vodo
 • Aparat za kavo
 • Sef
 • Sušilec za lase
 • Parkirno mesto

Cena in doplačila:

 • Cena vključuje: najem apartmaja, posteljnino in brisače, porabo vode, elektrike in ogrevanje, uporabo interneta, parkirno mesto.
 • Obvezna doplačila na licu mesta: turistična taksa 1,35 €/os/dan, otroci do 14 leta brezplačno. Končno čiščenje 40 €/app.
 • Domače živali: dovoljene (na vprašanje).
1 Spalnica

Opremljenost

Storitve

Dostop

Aktivnosti

Parking

Tehnologija

Sprostitev

Domače živali

Več informacij

Zimske aktivnosti

Smučišče Plan de Corones: od 973 do 2.275 m nadmorske višine. Skupna dolžina smučarskih prog znaša 112 km od tega 52 km lahkih, 42 km srednje težkih in 25 težkih. Ima 32 smučarskih naprav od tega 22 kabinski žičnic, 4 več sedežnice in 6 vlečnic. Ima 4 osvetljene proge za nočno smučanje in 2 progi za sankanje.  Smučišče ima 100 % pokritost z umetnim zasneževanjem.

Kronplatz se nahaja v čudoviti dolini Pustertal. Velja za eno najboljših smučarskih središč ter je hkrati priljubljena poletna destinacija za družine, pohodnike, kolesarje in vse tiste, ki uživajo v sprostitvi in naravi. Kronplatz ponuja vse, kar bi si na dopustu lahko zaželeli. Ta mogočna gora med Bruneck-Brunicom, St. Vigil-San Vigiliom in Valdaora-Olangom ima 32 najsodobnejših smučarskih naprav, ki služijo 119 km progam, primernih tako za začetnike kot tudi odlične smučaje. Večini bodo odgovarjale široke proge v dolino, tisti malo boljši pa se lahko preizkusijo na črni progi Silvester. Več informacij o smučišču najdete na: https://www.kronplatz.com/en/kronplatz

Bordanje:  Funpark, Boardercross, Jumps,  Boxen, Rails,

Tek na smučeh: 250 km klasičnih prog, 250 km drsalnih prog in 7 km višinski prog

Smučarska vozovnica Plan de Corones: vključuje smučanje na smučišču Kronplatz. Poleg eno in več dnevnih smučarskih vozovnic imate možnost nakupa kombiniranih vozovnic:
- Super Family Dolomitit Superski: družinska, skupinska smučarska vozovnica. Skupina mora šteti od 3 do največ 8 oseb. Vsak član skupine mora biti star najmanj 8 let. V skupino so lahko vključeni le starši, njihovi otroci in stari starši.  Več informacij o smučarskih vozovnicah nadete na:  https://www.dolomitisuperski.com/en/Experience/Ski-areas/Kronplatz/Ski-pass

Prihod in odhod

Prihod: na dan prihoda je vselitev možna od 14.30 do 19.00 ure. Vselitev v apartma je možna ob kateremkoli času po 14.30 uri. Tudi pozni večerni prihod je možno urediti brez doplačil.
Odhod: na dan odhoda je namestitev potrebno zapustiti do 10.00 ure. Odhod iz apartmaja je možno urediti ob kateremkoli času do 10.00 ure. Tudi zgodnji jutranji odhod je možno urediti brez dodatnih doplačil.

V primeru kasnejšega prihoda je nujno potrebno poklicati na telefonsko številko vaše namestitve, ki se nahaja v navodilih za potovanje.

Plačilni pogoji

Polog: 30% od vrednosti celotnega nakupa (preko TRR računa).
Končno plačilo: 70% od vrednosti celotnega nakupa (preko TRR računa)

Ostale informacije in Splošne pogoje poslovanje lahko pregledate tukaj.

Zemljevid

Vaša destinacija (končna točka poti) je že označena na zemljevidu. Vnesite vašo začetno lokacijo in izberite ostale možnosti za pridobitev navodil. Na zemljevidu lahko izberete do 9 vmesnih potovalnih točk od vaše začetne do končne lokacije.

Naslov
Pošta
Mesto
Izberi način

Ocene gostov

Za to namestitev še ni podanih ocen gostov.

Za objavo ocene, morate biti prijavljeni kot kupec.
Ležišča3
Spalnica1
Kopalnica1
Kvadratura45
Od smučišča600 m
Ski bus20 m

Vaši podatki

Nekatere funkcije tega spletnega mesta, potrebujejo podatke o vašem obisku. Uporabljeni bodo izključno za zagotavljanje vaših storitev. Po uporabi jih bomo izbrisali.

Niste nam še povedali ali lahko pridobimo vaše Osebno Prepoznavne Informacije.

ALI NAM DOVOLITE HRAMBO TEH PODATKOV??


Za izvedbo rezervacije na tem spletnem mestu moramo imeti vaše soglasje za uporabo podatkov. Ne glede na to, ali se trenutno strinjate, da se vaši podatki shranjujejo, bomo na vaš računalnik shranili piškotke. Seveda lahko v katerem koli trenutku obiščene stran App dovoljeneje in prekinete soglasje.

Vrste podatkov se shranjujejo gleda na naravo vašega obiska. Če si stran samo ogledujete, bomo shranili približne podatke o zemljepisni lokaciji. Če izvajate iskanje, bomo zato, da bodo iskalni obrazci bolj prijazni uporabnikom, shranili zadnje stvari, ki jih iščete. Te informacije so običajno shranjene največ 24 ur in se uporabljajo samo za to, da je vaš obisk prijetnejši.

V primeru potrjene rezervacije je potrebno shraniti več podatkov.

 1. Tehnični podatki obrazca za rezervacijo se hranijo največ 60 dni. Te podatke potrebujemo za ureditev vaše namestitve, dodatni storitev, v primeru uveljavljanja rizika odpovedi in pri morebitnih reklamacijah.
 2. Podatki, vneseni v obrazec za rezervacijo, na primer e-poštni naslov, dejanski naslov se hranijo največ 365 dni po datumu vašega odhoda. Ti podatki so shranjeni v šifrirani obliki, v naši bazi podatkov, tako da si jih lahko ogledajo samo pooblaščene osebe. V primeru potrjene rezervacije, bomo vaš PII shranili, dokler je rezervacija veljavna. Ko je rezervacija zaključena ali je bila odpovedana, boste lahko pripravljeni na PDP - Pravico do pozabe, tako da se prijavite in obiščete stran "Vaš račun".
 3. Vaše soglasje za uporabo podatkov smo dolžni hraniti v naši bazi podatkov. Informacije vsebujejo vašo IP številko in vsebino obrazca za prijavo.
Agent vcard
Prosto
Zasedeno
Maj 2020
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Avgust 2020
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
September 2020
PTSČPSN
 
 
 
 
 
November 2020
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Januar 2021
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Februar 2021
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
 
Maj 2021
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Avgust 2021
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
September 2021
PTSČPSN
 
 
 
 
 
Oktober 2021
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
November 2021
PTSČPSN
 
 
 
 
 
Januar 2022
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Februar 2022
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
 
Naziv cenika Resource/property type Min oseb Max oseb Velja od Velja do   Minimalno dni Maksimalno dni
Najem 2 os. 1 Spalnica 1 2 Saturday, 28 March 2020 Friday, 12 June 2020 58,00€  na noč 3 14
Najem 3 os. 1 Spalnica 3 3 Saturday, 28 March 2020 Friday, 12 June 2020 68,00€  na noč 3 14
Villa Toni 2-4 osebe starstarstar približno 0.00 km
Cena od58,00€ na noč
Villa Toni 4-6 oseb starstarstar približno 0.00 km
Cena od98,00€ na noč
Villa Toni 4-7 oseb starstarstar približno 0.00 km
Cena od98,00€ na noč
Rautal za 4 osebe starstarstarstar približno 0.40 km
Cena od96,00€ na noč
Rautal za 3 osebe starstarstarstar približno 0.40 km
Cena od96,00€ na noč
Rautal za 2-3 osebe starstarstarstar približno 0.40 km
Cena od84,00€ na noč
Rautal za 2 osebi starstarstarstar približno 0.40 km
Cena od90,00€ na noč
Rautal za 2-4 osebe starstarstarstar približno 0.40 km
Cena od49,00€ na osebo na noč
Rautal za 5-8 oseb starstarstarstar približno 0.40 km
Cena od242,00€ na noč
Rautal za 4-7 oseb starstarstarstar približno 0.40 km
Cena od188,00€ na noč
Jomres Properties Feed