Alta Badia je smučarski paradiž, ki leži v osrčju Sella Ronde je priljubljena zimska počitniška destinacija za vse športne navdušence. Tukaj se mešata stara tradicija in moderna kultura in prav to daje področju poseben čar, ki privlači še tako zahtevnega gosta. Nahaja v osrčju južnotirolskih dolomitov. Razteza se od Grödnerjocha čez Colfosco, Corvaro, La Villo, Badio, San Cassiano do prelaza Campolongo. Ponuja optimalno urejene smučarske proge in je del znamenite Sella Ronde. S smučarsko vozovnico Dolomiti Superski lahko smučate na več kot 500 km prog, ki povezujejo Alta Badio, Arabbo, Val di Fasso in Val Gadeno. Smučarske proge so vseh težavnostnih stopenj. Dobri smučarji lahko tekmujejo na progi Gran Risa, začetniki pa se lahko smučajo med Piz Sorego in Monte Cherzom.

Tino za 2-4 osebe starstarstar

Str. Morin 27, Corvara, Trentino-Alto Adige, 39033, Italija

Tap to call 0038631351086
Povprečna ocena:0.0
Skupno število glasov:0
 Fully booked
Izdelaj ponudbo
qrcode

Opis namestitve

Chalet Tino

Apartmajska hiša se nahaja na mirni lokaciji, 300 m od smučišča in žičnice Boe. Ob zadostni količini snega se lahko prismučate 100 m do hiše. Od centra mesta je oddaljena 350 m. V hiši so gostom na voljo 4 apartmaji, ki lahko sprejmejo od 2-4 osebe, dvigalo, shramba za smuči in čevlje in parkirni prostor. Apartmaji so opremljeni s Sat TV, pomivalnim strojem, mikrovalovko in imajo balkon ali teraso.

Oddaljenost:

 • Od smučišča: 300 m
 • Od žičnice Boe: 300 m
 • Smučarski avtobus: 150 m
 • Od centra: 350 m
 • Restavracija: 250 m
 • Bar: 300 m
 • Najbližja nakupovalna možnost: "Despar" 250 m

Apartma Tino za 2-4 osebe

"Tino1" 2-sobni, 45 m2: Razporeditev: predsoba, kuhinjska niša, jedilni kot, dnevni prostor z raztegljivim kavčem za 2 osebi, spalnica z zakonsko posteljo, Tuš/WC in balkon.

Razporeditev:

 • velikost 45 m2
 • dnevni prostor z raztegljivim kavčem za 2 osebi
 • kuhinjska niša
 • jedilni kot
 • spalnica z zakonsko posteljo
 • kopalnica s tušem, umivalnikom in wc-jem
 • balkon

Opremljenost:

 • Sat TV
 • Brezžični internet
 • Pomivalni stroj
 • Štedilnik
 • Hladilnik
 • Mikrovalovka
 • Parkirno mesto

Cena in doplačila:

 • Cena vključuje: najem apartmaja, porabo vode, elektrike in ogrevanje, posteljnino in brisače, končno čiščenje (razen kuhinje, jedilnega kota in smeti) in parkirno mesto.
 • Obvezna doplačila na licu mesta: turistična taksa po lokalnem ceniku, otroci do 14 let brezplačno.
 • Varščina: 100 € na apartma.
 • Domače živali: dovoljene (na vprašanje).
1 Spalnica

Opremljenost

Storitve

Dostop

Aktivnosti

Parking

Tehnologija

Domače živali

Več informacij

Zimske aktivnosti

Smučišče Alta Badia: od 1.330 do 2.778 m nv., sestavljajo kraji Corvara, Colfosco, La Villa, Badia in San Cassiano. Skupna dolžina smučarskih prog znaša 130 km od tega 70 km lahkih, 52 km srednje težkih in 8 težkih. Ima 53 smučarskih naprav od tega 1 zobato žičnico, 11 kabinskih žičnic, 29 več sedežnic in 12 vlečnic. Smučišče ima 98 % pokritost z umetnim zasneževanjem. Smučišče ima 1 osvetljeno progo za nočno smučanje in progo za sankanje.

Smučišče Alta Badia se nahaja v osrčju južnotirolskih dolomitov. Razteza se od Grödnerjocha čez Colfosco, Corvaro, La Villo, Badio, San Cassiano do prelaza Campolongo. Ponuja optimalno urejene smučarske proge in je del znamenite Sella Ronde. S smučarsko vozovnico Dolomiti Superski lahko smučate na več kot 500 km prog, ki povezujejo Alta Badio, Arabbo, Val di Fasso in Val Gadeno. Smučarske proge so vseh težavnostnih stopenj. Dobri smučarji lahko tekmujejo na progi Gran Risa, začetniki pa se lahko smučajo med Piz Sorego in Monte Cherzom. Družine z otroki se bodo tukaj počutile zelo udobno. Več informacij o smučišču najdete na: https://www.dolomitisuperski.com/en/Experience/Ski-areas/Alta-Badia

Bordanje: Funslopes, Funpark, Jumps, Corner, Boxen, Rails; WaveRides

Tek na smučeh: 26 km klasičnih prog, 26 km drsalnih prog za tek na smučeh.

Smučarska vozovnica Alta Badia: vključuje smučanje na smučiščih Corvara, Colfosco, La Villa, Badia in San Cassiano.  Smučišče je vključeno v smučarski sistem Dolomiti Superski. Poleg eno in več dnevnih smučarskih vozovnic imate možnost nakupa kombiniranih vozovnic:
- Super Family Dolomitit Superski: družinska, skupinska smučarska vozovnica. Skupina mora šteti od 3 do največ 8 oseb. Vsak član skupine mora biti star najmanj 8 let. V skupino so lahko vključeni le starši, njihovi otroci in stari starši. Več informacij o smučarskih vozovnicah nadete na: https://www.dolomitisuperski.com/en/Experience/Ski-areas/Alta-Badia/Ski-pass

Prihod in odhod

Prihod: na dan prihoda je vselitev možna od 16.00 do 18.00 ure. Vselitev v apartma je možna ob kateremkoli času po 16.00 uri. Tudi pozni večerni prihod je možno urediti brez doplačil.
Odhod: na dan odhoda je namestitev potrebno zapustiti do 9.30 ure. Odhod iz apartmaja je možno urediti ob kateremkoli času do 9.30 ure. Tudi zgodnji jutranji odhod je možno urediti brez dodatnih doplačil.

V primeru kasnejšega prihoda je nujno potrebno poklicati na telefonsko številko vaše namestitve, ki se nahaja v navodilih za potovanje.

Plačilni pogoji

Polog: 30% od vrednosti celotnega nakupa (preko TRR računa).
Končno plačilo: 70% od vrednosti celotnega nakupa (preko TRR računa)

Ostale informacije in Splošne pogoje poslovanje lahko pregledate tukaj.

Zemljevid

Vaša destinacija (končna točka poti) je že označena na zemljevidu. Vnesite vašo začetno lokacijo in izberite ostale možnosti za pridobitev navodil. Na zemljevidu lahko izberete do 9 vmesnih potovalnih točk od vaše začetne do končne lokacije.

Naslov
Pošta
Mesto
Izberi način

Ocene gostov

Za to namestitev še ni podanih ocen gostov.

Za objavo ocene, morate biti prijavljeni kot kupec.
Ležišča4
Spalnica1
Kopalnica1
Kvadratura45
Od smučišča300 m
Ski bus150 m

Vaši podatki

Nekatere funkcije tega spletnega mesta, potrebujejo podatke o vašem obisku. Uporabljeni bodo izključno za zagotavljanje vaših storitev. Po uporabi jih bomo izbrisali.

Niste nam še povedali ali lahko pridobimo vaše Osebno Prepoznavne Informacije.

ALI NAM DOVOLITE HRAMBO TEH PODATKOV??


Za izvedbo rezervacije na tem spletnem mestu moramo imeti vaše soglasje za uporabo podatkov. Ne glede na to, ali se trenutno strinjate, da se vaši podatki shranjujejo, bomo na vaš računalnik shranili piškotke. Seveda lahko v katerem koli trenutku obiščene stran App dovoljeneje in prekinete soglasje.

Vrste podatkov se shranjujejo gleda na naravo vašega obiska. Če si stran samo ogledujete, bomo shranili približne podatke o zemljepisni lokaciji. Če izvajate iskanje, bomo zato, da bodo iskalni obrazci bolj prijazni uporabnikom, shranili zadnje stvari, ki jih iščete. Te informacije so običajno shranjene največ 24 ur in se uporabljajo samo za to, da je vaš obisk prijetnejši.

V primeru potrjene rezervacije je potrebno shraniti več podatkov.

 1. Tehnični podatki obrazca za rezervacijo se hranijo največ 60 dni. Te podatke potrebujemo za ureditev vaše namestitve, dodatni storitev, v primeru uveljavljanja rizika odpovedi in pri morebitnih reklamacijah.
 2. Podatki, vneseni v obrazec za rezervacijo, na primer e-poštni naslov, dejanski naslov se hranijo največ 365 dni po datumu vašega odhoda. Ti podatki so shranjeni v šifrirani obliki, v naši bazi podatkov, tako da si jih lahko ogledajo samo pooblaščene osebe. V primeru potrjene rezervacije, bomo vaš PII shranili, dokler je rezervacija veljavna. Ko je rezervacija zaključena ali je bila odpovedana, boste lahko pripravljeni na PDP - Pravico do pozabe, tako da se prijavite in obiščete stran "Vaš račun".
 3. Vaše soglasje za uporabo podatkov smo dolžni hraniti v naši bazi podatkov. Informacije vsebujejo vašo IP številko in vsebino obrazca za prijavo.
Agent vcard
Prosto
Zasedeno
Maj 2020
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Avgust 2020
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
September 2020
PTSČPSN
 
 
 
 
 
November 2020
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Januar 2021
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Februar 2021
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
 
Maj 2021
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Avgust 2021
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
September 2021
PTSČPSN
 
 
 
 
 
Oktober 2021
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
November 2021
PTSČPSN
 
 
 
 
 
Januar 2022
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Februar 2022
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
 
Naziv cenika Resource/property type Min oseb Max oseb Velja od Velja do   Minimalno dni Maksimalno dni
Najem 1 Spalnica 1 4 Saturday, 14 March 2020 Sunday, 12 April 2020 127,00€  na noč 7 14
Tino za 2-4 osebe starstarstar približno 0.00 km
Cena od127,00€ na noč
Tino za 2-4 osebe starstarstar približno 0.00 km
Cena od127,00€ na noč
Tino za 2-4 osebe starstarstar približno 0.00 km
Cena od127,00€ na noč
Pinis za 4 osebe starstarstar približno 0.85 km
Cena od97,10€ na noč
Pinis za 4 osebe starstarstar približno 0.85 km
Cena od97,10€ na noč
Pinis za 4 osebe starstarstar približno 0.85 km
Cena od97,10€ na noč
Pinis za 4 osebe starstarstar približno 0.85 km
Cena od97,10€ na noč
Rosemary za 7 oseb starstarstar približno 0.86 km
Cena od182,00€ na noč
Rosemary za 8 oseb starstarstar približno 0.86 km
Cena od182,00€ na noč
Rosemary za 6 oseb starstarstar približno 0.86 km
Cena od156,00€ Na noč
Jomres Properties Feed