Kronplatz se nahaja v dolini Pustertal. Velja za eno najboljših smučarskih središč ter je hkrati priljubljena poletna destinacija za družine, pohodnike, kolesarje in vse tiste, ki uživajo v sprostitvi in naravi. Kronplatz ponuja vse, kar bi si na dopustu lahko zaželeli. Ta mogočna gora med Bruneck-Brunicom, St. Vigil-San Vigiliom in Valdaora-Olangom ima 32 najsodobnejših smučarskih naprav, ki služijo 119 km prog, primernih tako za začetnike kot tudi odlične smučaje. Večini bodo odgovarjale široke proge v dolino, tisti malo boljši pa se lahko preizkusijo na črni progi Silvester.

Nadia za 2-4 osebe starstarstar

Str. Tlosöra 1, San Vigilio, Sudtirol 39030, Italija
Tap to call 031351086
Nadia za 2-4 osebe Str. Tlosöra 1, San Vigilio, Sudtirol, 39030, Italija 031351086
/ / / /

Minimalno število dni bivanja: v terminih 26.12.-.9.1. in 6.2.-6.3. = 7 dni, prihod/odhod = sobota-sobota; v ostalih terminih = 3 dni, prihod/odhod = poljubno.

Povprečna ocena:0.0
Skupno število glasov:0
 Fully booked
Kontakt
qrcode

Opis namestitve

Apartmaji Nadia

Apartmajska hiša se nahaja v centru St. Vigilia, 150 m od smučišča in žičnice Bronte. Ponuja 2 apartmaja, ki sprejmeta od 2-5 oseb. Opremljena sta s Sat TV, pomivalnim strojem, sefom in imata teraso ali balkon. Gostom je v hiši na voljo dvigalo, shramba za smuči in čevlje ter pokrit garažni prostor. Domače živali so dobrodošle.

Oddaljenost:

 • Od smučišča: 150 m
 • Od žičnice Bronta: 150 m
 • Smučarski avtobus: 20 m
 • Od centra: 200 m
 • Bar: 100 m
 • Termalno koplačišče Cron4 Hallenbad: 20 km
 • Najbližja nakupovalna možnost: Eurospar 450 m

Apartma Nadia 2-4 osebe

"Nadia 3" 2 - sobni apartma 40m2, v 1 nadstropju. Razporeditev: predsoba, dnevni prostor z raztegljivim ležiščem za 2 osebi, kuhinjska niša, jedilni kot, spalnica z zakonsko posteljo, Tuš/WC in balkon.

Razporeditev:

 • velikost 40 m2
 • dnevni prostor z raztegljivim kavčem za 2 osebi
 • kuhinjska niša
 • jedilni kot
 • spalnica z zakonsko posteljo
 • kopalnica s kadjo, umivalnikom in wc-jem
 • balkon

Opremljenost:

 • Sat TV
 • Pomivalni stroj
 • Štedilnik
 • Hladilnik
 • Sef
 • Garažno mesto

Cena in doplačila:

 • Cena vključuje: najem apartmaja, posteljnino in brisače, porabo vode, elektrike in ogrevanje, garažno mesto.
 • Obvezna doplačila na licu mesta: turistična taksa po lokalnem ceniku. Končno čiščenje 40 € na apartma.
 • Domače živali: dovoljene (na vprašanje).
1 Spalnica

Opremljenost

Storitve

Dostop

Aktivnosti

Parking

Tehnologija

Sprostitev

Domače živali

Več informacij

Zimske aktivnosti

Smučišče Plan de Corones: od 973 do 2.275 m nadmorske višine. Skupna dolžina smučarskih prog znaša 112 km od tega 52 km lahkih, 42 km srednje težkih in 25 težkih. Ima 32 smučarskih naprav od tega 22 kabinski žičnic, 4 več sedežnice in 6 vlečnic. Ima 4 osvetljene proge za nočno smučanje in 2 progi za sankanje.  Smučišče ima 100 % pokritost z umetnim zasneževanjem.

Kronplatz se nahaja v čudoviti dolini Pustertal. Velja za eno najboljših smučarskih središč ter je hkrati priljubljena poletna destinacija za družine, pohodnike, kolesarje in vse tiste, ki uživajo v sprostitvi in naravi. Kronplatz ponuja vse, kar bi si na dopustu lahko zaželeli. Ta mogočna gora med Bruneck-Brunicom, St. Vigil-San Vigiliom in Valdaora-Olangom ima 32 najsodobnejših smučarskih naprav, ki služijo 119 km progam, primernih tako za začetnike kot tudi odlične smučaje. Večini bodo odgovarjale široke proge v dolino, tisti malo boljši pa se lahko preizkusijo na črni progi Silvester. Več informacij o smučišču najdete na: https://www.kronplatz.com/en/kronplatz

Bordanje:  Funpark, Boardercross, Jumps,  Boxen, Rails,

Tek na smučeh: 250 km klasičnih prog, 250 km drsalnih prog in 7 km višinski prog

Smučarska vozovnica Plan de Corones: vključuje smučanje na smučišču Kronplatz. Poleg eno in več dnevnih smučarskih vozovnic imate možnost nakupa kombiniranih vozovnic:
- Super Family Dolomitit Superski: družinska, skupinska smučarska vozovnica. Skupina mora šteti od 3 do največ 8 oseb. Vsak član skupine mora biti star najmanj 8 let. V skupino so lahko vključeni le starši, njihovi otroci in stari starši.  Več informacij o smučarskih vozovnicah nadete na:  https://www.dolomitisuperski.com/en/Experience/Ski-areas/Kronplatz/Ski-pass

Prihod in odhod

Prihod: na dan prihoda je vselitev možna od 15.00 do 19.00 ure. Vselitev v apartma je možna ob kateremkoli času po 15.00 uri.
Odhod: na dan odhoda je namestitev potrebno zapustiti do 10.00 ure. Odhod iz apartmaja je možno urediti ob kateremkoli času do 10.00 ure.

V primeru kasnejšega prihoda je nujno potrebno poklicati na telefonsko številko vaše namestitve, ki se nahaja v navodilih za potovanje.

Splošni pogoji

Plačilni pogoji:

Polog: 30% od vrednosti celotnega nakupa (preko TRR računa).
Končno plačilo: 70% od vrednosti celotnega nakupa (preko TRR računa)

Ostale informacije in Splošne pogoje poslovanje lahko pregledate tukaj.

Zemljevid

Vaša destinacija (končna točka poti) je že označena na zemljevidu. Vnesite vašo začetno lokacijo in izberite ostale možnosti za pridobitev navodil. Na zemljevidu lahko izberete do 9 vmesnih potovalnih točk od vaše začetne do končne lokacije.

Naslov
Pošta
Mesto
Izberi način

Ocene gostov

Za to namestitev še ni podanih ocen gostov.

Za objavo ocene, morate biti prijavljeni kot kupec.
Ležišča4
Spalnica1
Kopalnica1
Kvadratura40
Od smučišča150 m
Ski busNe

Vaši podatki

Nekatere funkcije tega spletnega mesta, potrebujejo podatke o vašem obisku. Uporabljeni bodo izključno za zagotavljanje vaših storitev. Po uporabi jih bomo izbrisali.

Niste nam še povedali ali lahko pridobimo vaše Osebno Prepoznavne Informacije.

ALI NAM DOVOLITE HRAMBO TEH PODATKOV??


Za izvedbo rezervacije na tem spletnem mestu moramo imeti vaše soglasje za uporabo podatkov. Ne glede na to, ali se trenutno strinjate, da se vaši podatki shranjujejo, bomo na vaš računalnik shranili piškotke. Seveda lahko v katerem koli trenutku obiščene stran App dovoljeneje in prekinete soglasje.

Vrste podatkov se shranjujejo gleda na naravo vašega obiska. Če si stran samo ogledujete, bomo shranili približne podatke o zemljepisni lokaciji. Če izvajate iskanje, bomo zato, da bodo iskalni obrazci bolj prijazni uporabnikom, shranili zadnje stvari, ki jih iščete. Te informacije so običajno shranjene največ 24 ur in se uporabljajo samo za to, da je vaš obisk prijetnejši.

V primeru potrjene rezervacije je potrebno shraniti več podatkov.

 1. Tehnični podatki obrazca za rezervacijo se hranijo največ 60 dni. Te podatke potrebujemo za ureditev vaše namestitve, dodatni storitev, v primeru uveljavljanja rizika odpovedi in pri morebitnih reklamacijah.
 2. Podatki, vneseni v obrazec za rezervacijo, na primer e-poštni naslov, dejanski naslov se hranijo največ 365 dni po datumu vašega odhoda. Ti podatki so shranjeni v šifrirani obliki, v naši bazi podatkov, tako da si jih lahko ogledajo samo pooblaščene osebe. V primeru potrjene rezervacije, bomo vaš PII shranili, dokler je rezervacija veljavna. Ko je rezervacija zaključena ali je bila odpovedana, boste lahko pripravljeni na PDP - Pravico do pozabe, tako da se prijavite in obiščete stran "Vaš račun".
 3. Vaše soglasje za uporabo podatkov smo dolžni hraniti v naši bazi podatkov. Informacije vsebujejo vašo IP številko in vsebino obrazca za prijavo.
Prosto
Zasedeno
April 2021
PTSČPSN
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
 
 
Maj 2021
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Avgust 2021
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
September 2021
PTSČPSN
 
 
 
 
 
Oktober 2021
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
November 2021
PTSČPSN
 
 
 
 
 
Januar 2022
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Februar 2022
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
 
Nadia za 5 oseb starstarstar približno 0.00 km
POA
Villa Toni 2-3 osebe starstarstar približno 0.50 km
POA
Villa Toni 2-4 osebe starstarstar približno 0.50 km
POA
Villa Toni 4-7 oseb starstarstar približno 0.50 km
POA
Villa Toni 4-6 oseb starstarstar približno 0.50 km
POA
Villa Toni 2-4 osebe starstarstar približno 0.50 km
POA
Alpine Chalet za 4 osebe starstarstar približno 1.44 km
POA
Alpine Chalet za 6 oseb starstarstar približno 1.44 km
POA
Alpine Chalet za 8 oseb starstarstar približno 1.44 km
POA
Alpine Chalet za 6 oseb starstarstar približno 1.44 km
POA
Jomres Properties Feed