Sonce, sneg in zabava v toplicah - popolna zimska izkušnja v Bad Kleinkircheimu. Smučišče s širokimi, odlično pripravljenimi smučarskimi progami in lepimi panoramskimi razgledi, wellness oaze in smučarska zabava čakajo na vas. V Narodnem parku Nockberge lahko doživite zimo tudi peš. Več kot 60 kilometrov zimskih pohodnih poti in individualne ponudbe za pohode s snežnimi čevlji, tek na smučeh, sankanje, drsanje, nudijo alternativo zabavi na progah in v smučarskih kočah.

Groswild za 4-6 oseb starstarstar

Mallnockweg 5, Bad Kleinkirchheim, Karnten, 9546, Avstrija

Tap to call 0038631351086
Povprečna ocena:0.0
Skupno število glasov:0
 Fully booked
Rezerviraj!
qrcode

Opis namestitve

Feriendorf Groswild

V alpskem slogu zgrajeno počitniško naselje Feriendorf Dorf Groswild, se nahaja nad mestom Bad Kleinkirchheim. Sestavljajo ga posamezne brunarice, v katerih so 4 apartmaji, ki sprejmejo od 2-6 oseb. Nekateri so prenovljeni. V pritličju imajo teraso, v nadstropju pa balkon. Od smučišča in žičnice Brunnachbahn so oddaljeni 200 m. Do centra mesta, nakupovalnih možnosti in termalnega kopališča "St. Kathrein" je 5 km. Gostom je v naselju na voljo restavracija, varstvo za otroke od 3. leta dalje, uporaba savne in brezplačen prevoz do termalnega kopališča. Opremljenost se loči glede na tip namestitve. Naselje je zaprto za promet. Parkirno mesto je pred naseljem. Domače živali so dobrodošle.

Oddaljenost:

 • Od smučišča: 200 m
 • Od žičnice Brunnachbahn: 200 m
 • Smučarski avtobus: 200 m
 • Od centra: 5 km
 • Restavracija: v naselju
 • Bar: v naselju
 • Termalno kopališče "St. Kathrein": 5 km
 • Najbližja nakupovalna možnost: "Billa", "Spar" 5 km

Apartma Nocknatur Gipfel za 4-6 osebe

"Nocknatur Gipfel" 3-sobni, 55 m2: Razporeditev: predsoba, kuhinjska niša, jedilni kot, dnevni prostor z raztegljivim kavčem za 2 osebi, spalnica z zakonsko posteljo, soba z dvema posameznima ležiščema, Tuš/WC in balkon ali terasa. Apartma je obnovljen.

Razporeditev:

 • velikost 55 m2
 • dnevni prostor z raztegljivim kavčem za 2 osebi
 • kuhinjska niša
 • jedilni kot
 • spalnica z zakonsko posteljo
 • soba z dvema posameznima ležiščema
 • kopalnica s tušem, umivalnikom in wc-jem
 • balkon ali terasa

Opremljenost:

 • Sat TV
 • Brezžični internet
 • Pomivalni stroj
 • Štedilnik
 • Hladilnik
 • Mikrovalovka
 • Aparat za kavo
 • Sušilec za lase
 • Kamin
 • Parkirno mesto

Cena in doplačila:

 • Cena vključuje: najem apartmaja, porabo vode. elektrike in ogrevanje, posteljnino in brisače, uporabo interneta, uporabo savne in parkirno mesto.
 • Obvezna doplačila na licu mesta: turistična taksa po lokalnem ceniku. Končno čiščenje 70 € na apartma.
 • Neobvezna doplačila: Možnost naročila na zajtrk in večerjo.
 • Varščina: 100  € na apartma.
 • Domače živali: dovoljene (na vprašanje).
2 Spalnici

Opremljenost

Hrana in pijača

Storitve

Aktivnosti

Dostop

Parking

Sprostitev

Tehnologija

Domače živali

Več informacij

Zimske aktivnosti

Smučišče Bad Kleinkirchheim: od 1.100 do 2.055 m nadmorske višine. Skupna dolžina smučarskih prog znaša 103 km od tega 18 km lahkih, 77  km srednje težkih in 8 težkih. Ima 24 smučarskih naprav od tega 4 kabinske žičnice, 7 več sedežnic in 13 vlečnic. Ima 4 sankaške proge. Smučišče ima 97 % pokritost z umetnim zasneževanjem.

Sonce, sneg in zabava v toplicah - popolna zimska izkušnja v Bad Kleinkircheimu. Smučišče s širokimi, odlično pripravljenimi smučarskimi progami in lepimi panoramskimi razgledi, wellness oaze in smučarska zabava čaka na vas. V Narodnem parku Nockberge lahko doživite zimo tudi peš. Več kot 60 kilometrov zimskih pohodnih poti in individualne ponudbe za pohode s krpljami, tek na smučeh, sankanje, drsanje, nudijo alternativo zabavi na progah in v smučarskih kočah. Več informacij o smučišču najdete na: https://www.badkleinkirchheim.com/en-EN

Bordanje:  Funpark, Funslopes

Tek na smučeh: 8 km klasičnih prog in 8 km drsalnih prog.

Smučarska vozovnica Bad Kleinkirchheim: vključuje smučanje na smučišču Bad Kleinkirchheim. Poleg eno in več dnevnih smučarskih vozovnic imate možnost nakupa kombinirane vozovnice, ki vključuje tudi vstop v termalna kopališča. Več informacij o smučarskih vozovnicah nadete na: https://www.badkleinkirchheim.com/en-EN/enjoy-winter/skiing-snowboarding/pists-lifts

Prihod in odhod

Prihod: na dan prihoda je vselitev možna od 16.00 do 20.00 ure. Vselitev v apartma je možna ob kateremkoli času po 16.00 uri. Tudi pozni večerni prihod je možno urediti brez doplačil.
Odhod: na dan odhoda je namestitev potrebno zapustiti do 10.00 ure. Odhod iz apartmaja je možno urediti ob kateremkoli času do 10.00 ure. Tudi zgodnji jutranji odhod je možno urediti brez dodatnih doplačil.

V primeru kasnejšega prihoda je nujno potrebno poklicati na telefonsko številko vaše namestitve, ki se nahaja v navodilih za potovanje.

Plačilni pogoji

Polog: 30% od vrednosti celotnega nakupa (preko TRR računa).
Končno plačilo: 70% od vrednosti celotnega nakupa (preko TRR računa)

Ostale informacije in Splošne pogoje poslovanje lahko pregledate tukaj.

Zemljevid

Vaša destinacija (končna točka poti) je že označena na zemljevidu. Vnesite vašo začetno lokacijo in izberite ostale možnosti za pridobitev navodil. Na zemljevidu lahko izberete do 9 vmesnih potovalnih točk od vaše začetne do končne lokacije.

Naslov
Pošta
Mesto
Izberi način

Ocene gostov

Za to namestitev še ni podanih ocen gostov.

Za objavo ocene, morate biti prijavljeni kot kupec.
Ležišča6
Spalnica2
Kopalnica1
Kvadratura55
Od smučišča200 m
Ski bus200 m

Vaši podatki

Nekatere funkcije tega spletnega mesta, potrebujejo podatke o vašem obisku. Uporabljeni bodo izključno za zagotavljanje vaših storitev. Po uporabi jih bomo izbrisali.

Niste nam še povedali ali lahko pridobimo vaše Osebno Prepoznavne Informacije.

ALI NAM DOVOLITE HRAMBO TEH PODATKOV??


Za izvedbo rezervacije na tem spletnem mestu moramo imeti vaše soglasje za uporabo podatkov. Ne glede na to, ali se trenutno strinjate, da se vaši podatki shranjujejo, bomo na vaš računalnik shranili piškotke. Seveda lahko v katerem koli trenutku obiščene stran App dovoljeneje in prekinete soglasje.

Vrste podatkov se shranjujejo gleda na naravo vašega obiska. Če si stran samo ogledujete, bomo shranili približne podatke o zemljepisni lokaciji. Če izvajate iskanje, bomo zato, da bodo iskalni obrazci bolj prijazni uporabnikom, shranili zadnje stvari, ki jih iščete. Te informacije so običajno shranjene največ 24 ur in se uporabljajo samo za to, da je vaš obisk prijetnejši.

V primeru potrjene rezervacije je potrebno shraniti več podatkov.

 1. Tehnični podatki obrazca za rezervacijo se hranijo največ 60 dni. Te podatke potrebujemo za ureditev vaše namestitve, dodatni storitev, v primeru uveljavljanja rizika odpovedi in pri morebitnih reklamacijah.
 2. Podatki, vneseni v obrazec za rezervacijo, na primer e-poštni naslov, dejanski naslov se hranijo največ 365 dni po datumu vašega odhoda. Ti podatki so shranjeni v šifrirani obliki, v naši bazi podatkov, tako da si jih lahko ogledajo samo pooblaščene osebe. V primeru potrjene rezervacije, bomo vaš PII shranili, dokler je rezervacija veljavna. Ko je rezervacija zaključena ali je bila odpovedana, boste lahko pripravljeni na PDP - Pravico do pozabe, tako da se prijavite in obiščete stran "Vaš račun".
 3. Vaše soglasje za uporabo podatkov smo dolžni hraniti v naši bazi podatkov. Informacije vsebujejo vašo IP številko in vsebino obrazca za prijavo.
Agent vcard
Prosto
Zasedeno
Maj 2020
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Avgust 2020
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
September 2020
PTSČPSN
 
 
 
 
 
November 2020
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Januar 2021
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Februar 2021
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
 
Maj 2021
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Avgust 2021
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
September 2021
PTSČPSN
 
 
 
 
 
Oktober 2021
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
November 2021
PTSČPSN
 
 
 
 
 
Januar 2022
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Februar 2022
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
 
Naziv cenika Resource/property type Min oseb Max oseb Velja od Velja do   Minimalno dni Maksimalno dni
Groswild za 2-4 osebe starstarstar približno 0.00 km
POA
Groswild za 2-4 osebe starstarstar približno 0.00 km
POA
Groswild za 4-6 oseb starstarstar približno 0.00 km
POA
Groswild za 5-7 oseb starstarstar približno 0.00 km
POA
Schonwies za 4 osebe starstarstar približno 3.14 km
Cena od121,40€ na noč
Schwalbe za 5 oseb starstarstar približno 3.25 km
Cena od96,40€ na noč
Jomres Properties Feed