Cielo Aperto za 5 oseb starstar

Strada di Vason 117, Monte Bondone, Trentino-Alto Adige 38040, Italija
Tap to call 031351086
Cielo Aperto za 5 oseb Strada di Vason 117, Monte Bondone, Trentino-Alto Adige, 38040, Italija 031351086
/ / / /

Minimalno število dni bivanja: v terminu 26.12.-29.12 = 3 dni, prihod odhod = četrtek/nedelja; v terminu 29.12.-4.1. = 7 dni, prihod /odhod = nedelja/sobota; v ostalih terminih = 3 dni, prihod/odhod = vse dni razen torka. Doplačilo za 3-5 dnevno bivanje 30 € na apartma.

Povprečna ocena:0.0
Skupno število glasov:0
 Fully booked
Kontakt
qrcode

Opis namestitve

Residence Cielo Aperto

Rezidenca Cielo Aperto se nahaja na 1.650 metrih nadmorske višine in ima čudovit razgled na gorsko skupino Brenta. Sestavljena je iz štirih objektov, od katerih so trije namenjeni namestitvi, eden pa vsebuje recepcijo, brezžični internet (doplačilo), notranji bazen, savno in igralno sobo. Nahaja se le 100 metrov od smučišča in žičnice Palon. Gostom so na voljo apartmaji za 2-7 oseb, primerni za večje število družin ali organizirane skupine. Center mesta in nakupovalne možnosti so 200-300 metrov oddaljene od nastanitve. Apartmaji so preprosti in udobni. Opremljeni so s Sat TV, sefom, sušilcem za lase, nekateri imajo balkon.

Oddaljenost:

 • Od smučišča: 100 m
 • Od žičnice Palon: 100 m
 • Od centra: 250 m
 • Restavracija: 250 m
 • Bar: 250 m
 • Najbližja nakupovalna možnost: "Minimarket Vason" 250 m

Apartma Cielo za 5 oseb

"Cielo" 2-sobni, 43 m2, v mansardi: Razporeditev: predsoba, kuhinjska niša, jedilni kot, dnevni prostor z enim posameznim ležiščem, spalnica z zakonsko posteljo in dvema posameznima ležiščema, Tuš/WC in balkon.

Razporeditev:

 • velikost 43 m2
 • dnevni prostor z enim posameznim ležiščem
 • jedilni kot
 • spalnica z zakonsko posteljo in dvema posameznima ležiščema
 • kopalnica s tušem, umivalnikom in wc-jem

Opremljenost:

 • Sat TV
 • Štedilnik
 • Hladilnik
 • Sef
 • Sušilec za lase
 • Parkirno mesto

Cena in doplačila:

 • Cena vključuje: najem apartmaja, porabo vode, elektrike in ogrevanje, posteljnino in brisače, končno čiščenje (razen kuhinje, jedilnega kota in smeti) in parkirno mesto.
 • Obvezna doplačila na licu mesta: turistična taksa po lokalnem ceniku.
 • Neobvezna doplačila: Možnost najema otroške postelje, uporaba interneta, uporaba savne 15 € na osebo na obisk, uporaba bazena 5 € na osebo na obisk (25 € na osebo na teden), najem brisač za wellness 4 € na osebo, pokrito parkirišče 5 € na dan. 
 • Varščina: 100 € na apartma.
 • Domače živali: dovoljene 49 € na teden.
1 Spalnica

Storitve

Dostop

Aktivnosti

Opremljenost

Sprostitev

Parking

Tehnologija

Domače živali

Več informacij

Zimske aktivnosti

Smučišče Monte Bondone: od 1.184 do 2.090 m nadmorske višine. Skupna dolžina smučarskih prog znaša 19,3 km od tega 6 km lahkih, 13,3 km srednje težkih. Ima 4 smučarske naprave od tega 4 več sedežnice. Ima 1 osvetljeno progo za nočno smučanje. Smučišče ima 100 % pokritost z umetnim zasneževanjem.

Monte Bondone je idealen kraj za preživljanje družinskih počitnic na snegu. Neokrnjena narava, sprostitev, široka pobočja, zabava in varnost. Več informacij o smučišču najdete na: http://www.skimontebondone.it/en/skiarea/

Bordanje:  Funpark

Smučarska vozovnica Monte Bondone: vključuje smučanje na smučišču Monte Bondone. Več informacij o smučarskih vozovnicah nadete na: http://www.skimontebondone.it/en/skipass/tariffe/skipass-monte-bondone/

Ski Popust: Agencija Ski Holidays omogoča svojim gostom popust pri nakupu več dnevnih smučarskih vozovnic.

Prihod in odhod

Prihod: na dan prihoda je vselitev možna od 14.30 do 18.30 ure. Vselitev v apartma je možna ob kateremkoli času po 14.30 uri. Tudi pozni večerni prihod je možno urediti brez doplačil.
Odhod: na dan odhoda je namestitev potrebno zapustiti do 10.00 ure. Odhod iz apartmaja je možno urediti ob kateremkoli času do 10.00 ure. Tudi zgodnji jutranji odhod je možno urediti brez dodatnih doplačil.

V primeru kasnejšega prihoda je nujno potrebno poklicati na telefonsko številko vaše namestitve, ki se nahaja v navodilih za potovanje.

Plačilni pogoji

Polog: 30% od vrednosti celotnega nakupa (preko TRR računa).
Končno plačilo: 70% od vrednosti celotnega nakupa (preko TRR računa)

Ostale informacije in Splošne pogoje poslovanje lahko pregledate tukaj.

Zemljevid

Vaša destinacija (končna točka poti) je že označena na zemljevidu. Vnesite vašo začetno lokacijo in izberite ostale možnosti za pridobitev navodil. Na zemljevidu lahko izberete do 9 vmesnih potovalnih točk od vaše začetne do končne lokacije.

Naslov
Pošta
Mesto
Izberi način

Ocene gostov

Za to namestitev še ni podanih ocen gostov.

Za objavo ocene, morate biti prijavljeni kot kupec.
Ležišča5
Spalnica1
Kopalnica1
Kvadratura43
Od smučišča100 m
Ski busNe

Vaši podatki

Nekatere funkcije tega spletnega mesta, potrebujejo podatke o vašem obisku. Uporabljeni bodo izključno za zagotavljanje vaših storitev. Po uporabi jih bomo izbrisali.

Niste nam še povedali ali lahko pridobimo vaše Osebno Prepoznavne Informacije.

ALI NAM DOVOLITE HRAMBO TEH PODATKOV??


Za izvedbo rezervacije na tem spletnem mestu moramo imeti vaše soglasje za uporabo podatkov. Ne glede na to, ali se trenutno strinjate, da se vaši podatki shranjujejo, bomo na vaš računalnik shranili piškotke. Seveda lahko v katerem koli trenutku obiščene stran App dovoljeneje in prekinete soglasje.

Vrste podatkov se shranjujejo gleda na naravo vašega obiska. Če si stran samo ogledujete, bomo shranili približne podatke o zemljepisni lokaciji. Če izvajate iskanje, bomo zato, da bodo iskalni obrazci bolj prijazni uporabnikom, shranili zadnje stvari, ki jih iščete. Te informacije so običajno shranjene največ 24 ur in se uporabljajo samo za to, da je vaš obisk prijetnejši.

V primeru potrjene rezervacije je potrebno shraniti več podatkov.

 1. Tehnični podatki obrazca za rezervacijo se hranijo največ 60 dni. Te podatke potrebujemo za ureditev vaše namestitve, dodatni storitev, v primeru uveljavljanja rizika odpovedi in pri morebitnih reklamacijah.
 2. Podatki, vneseni v obrazec za rezervacijo, na primer e-poštni naslov, dejanski naslov se hranijo največ 365 dni po datumu vašega odhoda. Ti podatki so shranjeni v šifrirani obliki, v naši bazi podatkov, tako da si jih lahko ogledajo samo pooblaščene osebe. V primeru potrjene rezervacije, bomo vaš PII shranili, dokler je rezervacija veljavna. Ko je rezervacija zaključena ali je bila odpovedana, boste lahko pripravljeni na PDP - Pravico do pozabe, tako da se prijavite in obiščete stran "Vaš račun".
 3. Vaše soglasje za uporabo podatkov smo dolžni hraniti v naši bazi podatkov. Informacije vsebujejo vašo IP številko in vsebino obrazca za prijavo.
Prosto
Zasedeno
September 2020
PTSČPSN
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
 
 
 
 
November 2020
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Januar 2021
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Februar 2021
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
 
Maj 2021
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Avgust 2021
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Naziv cenika Resource/property type Min oseb Max oseb Velja od Velja do   Minimalno dni Maksimalno dni

Namestitve v bližini Cielo Aperto za 5 oseb do 5 km

V bližini nimamo drugih namestitev.

Jomres Properties Feed