Od belih, globoko zasneženih pobočij, do mehkobno zelenih planin, regija Schladming - Dachstein je kot nalašč za sanjski oddih vse mesece v letu. Hauser Kaibling, Planai, Hochwurzen in Reiteralm, so povezana smučišča in prestavljajo področje "4 Mountain". Vsako smučišče ima svojo privlačnost, vendar jim je skupno naslednje: ponujajo 123 kilometrov prog, 43 modernih žičnic, kulinarične užitke na 31 gorskih kočah ter obilo ponudbe za otroke in družine. Na svoj račun boste gotovo prišli vsi športno aktivni, pa tudi vsi drugi, ki kako drugače radi uživate v naravi.

Auth za 4 osebe starstarstar

Katzenburgweg 389, Schladming, Steiermark, 8970, Avstrija

Tap to call 0038631351086
Povprečna ocena:0.0
Skupno število glasov:0
 Fully booked
Izdelaj ponudbo
qrcode

Opis namestitve

Apartmaji Auth

Apartmajsko hišo boste našli na mirni lokaciji, nedaleč od centra mesta. Od glavne gondole Planai je oddaljena 800 m, postaja smučarskega avtobusa pa je 200 m oddaljena od hiše. Do termalnega kopališča "Schladminger Erlebnisbad" je 500 m. Gostom so v hiši na voljo shramba za smuči in čevlje, uporaba interneta (brezplačno) in terasa. Parkirni prostor je pred hišo. Apartma se nahaja v pritličju. Opremljen je s Sat TV, pomivalnim strojem, mikrovalovko.

Oddaljenost:

 • Od smučišča: 800 m
 • Od žičnice Planai: 800 m
 • Smučarski avtobus: 200 m
 • Od centra: 700 km
 • Restavracija: 700 m
 • Bar: 700 m
 • Termalno kopališče "Schladminger Erlebnisbad": 500 m
 • Najbližja nakupovalna možnost: "Spar Landmarkt" 700 m

Apartma Auth za 4 osebe

"Auth" 2 - sobni apartma, 50  m2. Razporeditev: predsoba, dnevni prostor, kuhinjska niša, jedilni kot, spalnica z zakonsko posteljo, soba s pogradom, Tuš/WC in terasa.

Razporeditev:

 • velikost 50 m2
 • dnevni prostor
 • kuhinjska niša
 • jedilni kot
 • spalnica z zakonsko posteljo
 • soba s pogradom
 • kopalnica s tušem, umivalnikom in wc-jem
 • terasa

Opremljenost:

 • Sat TV
 • Brezžični internet
 • Pomivalni stroj
 • Steklo keramična plošča
 • Pečica
 • Hladilnik
 • Aparat za kavo
 • Parkirno mesto

Cena in doplačila:

 • Cena vključuje: najem apartmaja, porabo vode, elektrike in ogrevanje, uporabo interneta, parkirno mesto.
 • Obvezna doplačila na licu mesta: turistična taksa 1,50 € na osebo na dan, otroci do 15 leta brezplačno. Posteljnina in brisače 9 € na osebo, končno čiščenje 65 € na apartma
 • Varščina: 100 € na apartma.
 • Neobvezna doplačila: možnost najema otroške postelje in stolčka (brezplačno). Možnost naročila na sveže pekovske izdelke zjutraj.
 • Domače živali: niso dovoljene.
2 Spalnici

Opremljenost

Dostop

Aktivnosti

Storitve

Parking

Tehnologija

Sprostitev

Domače živali

Več informacij

Zimske aktivnosti

Smučišče Schladming-Dachstein: od 728 do 2.015 m nadmorske višine. Združuje med seboj povezana smučišča 4-Mountains (Hauser Kaibling, Planai, Hochwurtzen in Reiteralm). Skupna dolžina smučarskih prog znaša 123 km od tega 46,4 km lahkih, 68,3 km srednje težkih in 8,3 težkih. Ima 44 smučarskih naprav od tega 10 kabinskih žičnic, 19 več sedežnic in 14 vlečnic. Ima 1 osvetljeno progo za nočno smučanje in 1 progo za sankanje. Smučišče ima 100 % pokritost z umetnim zasneževanjem.

Hauser Kaibling, Planai, Hochwurzen in Reiteralm so povezana smučišča ter prestavljajo področje "4 Mountain". Vsako smučišče ima svojo privlačnost, vendar jim je skupno naslednje: ponujajo 123 kilometrov prog, 44 modernih žičnic, kulinarične užitke na 31 gorskih kočah ter obilo ponudbe za otroke in družine. Več informacij o smučišču najdete na: https://www.planai.at/en/winter

Bordanje:  Funpark, Funslopes, , Jumps,  Boxen, Rails, WaveRides

Tek na smučeh: 28 km klasičnih prog, 30 km drsalnih prog za smučarski tek.

Smučarska vozovnica Ski Amade: vključuje smučanje na smučiščih Schladming, Flachau, Bad Gastein, Altenmarkt, Grossartal in Hochkonig. Več informacij o smučarskih vozovnicah nadete na: https://www.planai.at/en/tickets-and-prices/winter-prices

Prihod in odhod

Prihod: na dan prihoda je vselitev možna od 16.00 do 19.00 ure. Vselitev v apartma je možna ob kateremkoli času po 16.00 uri. Tudi pozni večerni prihod je možno urediti brez doplačil.
Odhod: na dan odhoda je namestitev potrebno zapustiti do 10.00 ure. Odhod iz apartmaja je možno urediti ob kateremkoli času do 10.00 ure. Tudi zgodnji jutranji odhod je možno urediti brez dodatnih doplačil.

V primeru kasnejšega prihoda je nujno potrebno poklicati na telefonsko številko vaše namestitve, ki se nahaja v navodilih za potovanje.

Plačilni pogoji

Polog: 30% od vrednosti celotnega nakupa (preko TRR računa).
Končno plačilo: 70% od vrednosti celotnega nakupa (preko TRR računa)

Ostale informacije in Splošne pogoje poslovanje lahko pregledate tukaj.

Zemljevid

Vaša destinacija (končna točka poti) je že označena na zemljevidu. Vnesite vašo začetno lokacijo in izberite ostale možnosti za pridobitev navodil. Na zemljevidu lahko izberete do 9 vmesnih potovalnih točk od vaše začetne do končne lokacije.

Naslov
Pošta
Mesto
Izberi način

Ocene gostov

Za to namestitev še ni podanih ocen gostov.

Za objavo ocene, morate biti prijavljeni kot kupec.
Ležišča4
Spalnica2
Kopalnica1
Kvadratura50
Od smučišča800 m
Ski bus200 m

Vaši podatki

Nekatere funkcije tega spletnega mesta, potrebujejo podatke o vašem obisku. Uporabljeni bodo izključno za zagotavljanje vaših storitev. Po uporabi jih bomo izbrisali.

Niste nam še povedali ali lahko pridobimo vaše Osebno Prepoznavne Informacije.

ALI NAM DOVOLITE HRAMBO TEH PODATKOV??


Za izvedbo rezervacije na tem spletnem mestu moramo imeti vaše soglasje za uporabo podatkov. Ne glede na to, ali se trenutno strinjate, da se vaši podatki shranjujejo, bomo na vaš računalnik shranili piškotke. Seveda lahko v katerem koli trenutku obiščene stran App dovoljeneje in prekinete soglasje.

Vrste podatkov se shranjujejo gleda na naravo vašega obiska. Če si stran samo ogledujete, bomo shranili približne podatke o zemljepisni lokaciji. Če izvajate iskanje, bomo zato, da bodo iskalni obrazci bolj prijazni uporabnikom, shranili zadnje stvari, ki jih iščete. Te informacije so običajno shranjene največ 24 ur in se uporabljajo samo za to, da je vaš obisk prijetnejši.

V primeru potrjene rezervacije je potrebno shraniti več podatkov.

 1. Tehnični podatki obrazca za rezervacijo se hranijo največ 60 dni. Te podatke potrebujemo za ureditev vaše namestitve, dodatni storitev, v primeru uveljavljanja rizika odpovedi in pri morebitnih reklamacijah.
 2. Podatki, vneseni v obrazec za rezervacijo, na primer e-poštni naslov, dejanski naslov se hranijo največ 365 dni po datumu vašega odhoda. Ti podatki so shranjeni v šifrirani obliki, v naši bazi podatkov, tako da si jih lahko ogledajo samo pooblaščene osebe. V primeru potrjene rezervacije, bomo vaš PII shranili, dokler je rezervacija veljavna. Ko je rezervacija zaključena ali je bila odpovedana, boste lahko pripravljeni na PDP - Pravico do pozabe, tako da se prijavite in obiščete stran "Vaš račun".
 3. Vaše soglasje za uporabo podatkov smo dolžni hraniti v naši bazi podatkov. Informacije vsebujejo vašo IP številko in vsebino obrazca za prijavo.
Agent vcard
Prosto
Zasedeno
Maj 2020
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Avgust 2020
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
September 2020
PTSČPSN
 
 
 
 
 
November 2020
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Januar 2021
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Februar 2021
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
 
Maj 2021
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Avgust 2021
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
September 2021
PTSČPSN
 
 
 
 
 
Oktober 2021
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
November 2021
PTSČPSN
 
 
 
 
 
Januar 2022
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Februar 2022
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
 
Naziv cenika Resource/property type Min oseb Max oseb Velja od Velja do   Minimalno dni Maksimalno dni
Frauenschuh za 4 osebe starstarstar približno 0.31 km
POA
Frauenschuh za 3 osebe starstarstar približno 0.31 km
POA
Frauenschuh za 6 oseb starstarstar približno 0.31 km
POA
Frauenschuh za 5 oseb starstarstar približno 0.31 km
POA
Augasse za 4 osebe starstarstar približno 0.35 km
POA
Augasse za 4-6 oseb starstarstar približno 0.35 km
POA
Augasse za 2-4 osebe starstarstar približno 0.35 km
POA
Augasse za 2 osebi starstarstar približno 0.35 km
POA
Steiregasse za 5 oseb starstarstar približno 0.44 km
POA
Steirergasse za 6 oseb starstarstar približno 0.44 km
POA
Jomres Properties Feed