Al Bosco za 6 oseb starstarstar

Via Scola, 37, Falcade, Veneto 32020, Italija
Tap to call 031351086
Al Bosco za 6 oseb Via Scola, 37, Falcade, Veneto, 32020, Italija 031351086
/ / / /

Minimalno število dni bivanja: v terminu 2.1.-6.1. = 4 dni prihod/odhod = sobota-sreda, v ostalih terminih = 7 dni, prihod/odhod = sobota-sobota. V nekaterih terminih možno tudi krajše bivanje na vprašanje.

Povprečna ocena:0.0
Skupno število glasov:0
 Fully booked
Kontakt
qrcode

Opis namestitve

Apartmaji Casa Al Bosco

Apartmaji Casa Al Bosco imajo odlično lokacijo. Nahajajo se 100 m od smučišča in žičnice Molino. Postaja smučarskega avtobusa je 10 m oddaljena od hiše. Sprejmejo lahko od 2-6 oseb. V hiši je gostom na voljo dvigalo, shramba za smuči in čevlje, pralnica in parkirni prostor. Domače živali dobrodošle.

Oddaljenost:

 • Od smučišča: 100 m
 • Od žičnice Molino: 100 m
 • Smučarski avtobus: 20  m
 • Od centra: 1 km
 • Restavracija: 50 m
 • Bar: 200
 • Najbližja nakupovalna možnost: "Coop" 250 m

Apartma Al Bosco za 6 oseb

"Al Bosco" 3-sobni, 70 m2: Razporeditev: predsoba, kuhinjska niša, jedilni kot, dnevni prostor z raztegljivim kavčem za 2 osebi, spalnica z zakonsko posteljo, soba dvema posameznima ležiščema,Tuš/WC in balkon.

Razporeditev:

 • velikost 70 m2
 • dnevni prostor s kavčem za 2 osebi
 • kuhinjska niša
 • jedilni kot
 • spalnica z zakonsko posteljo
 • soba z dvema posameznima ležiščema
 • kopalnica s tušem, umivalnikom in wc-jem
 • balkon

Opremljenost:

 • Sat TV
 • Štedilnik
 • Hladilnik
 • Parkirno mesto

Cena in doplačila:

 • Cena vključuje: najem apartmaja, porabo vode, elektrike in ogrevanje, posteljnino in brisače, parkirno mesto.
 • Obvezna doplačila na licu mesta: turistična taksa po lokalnem ceniku, otroci do 12 leta brezplačno. Končno čiščenje 60 € na apartma.
 • Varščina: 150 € na apartma.
 • Neobvezna doplačila: Možnost naročila otroške postelje.
 • Domače živali: dovoljene (na vpršanje).
2 Spalnici

Opremljenost

Storitve

Dostop

Parking

Aktivnosti

Tehnologija

Domače živali

Več informacij

Zimske aktivnosti

Smučišče Tre Valli: od 1.200 do 2.400 m nv. Sestavljajo ga 3 smučarska središča. Falcade, Passo San Pellegrino in Moena. Skupna dolžina smučarskih prog znaša 67,7 km od tega 20 ,50 km lahkih, 38,7 km srednje težkih in 8,5 km težkih. Ima 16 smučarskih naprav od tega 2 kabinske žičnice, 9 več sedežnic in 5 vlečnic. Smučišče ima 90 % pokritost z umetnim zasneževanjem.

Večji del smučarskega področja Tre Valli, sestavljata Passo San Pellegrino in Falcade. Proge, dostopne neposredno na prelazu San Pellegrino, so večinoma srednje težke, ne predolge, na odprtih, sončnih pobočjih, pod vrhom Cima Uomo. Proge proti Falcadam, potekajo po gozdnatem območju in so precej široke ter položne, idealne za začetnike in srednje dobre smučarje. Zadnje smučišče, ki sestavlja področje Tre Valli je Alpe Lusia. Smučišče ni neposredno povezano s Passom San Pellegrinom ali Falcadami, temveč je potrebno uporabiti smučarski avtobusa ali lastno vozilo. Več informacij o smučišču najdete na: https://www.dolomiti.org/en/falcade/winter/ski-area-san-pellegrino/

Bordanje: Halfpipe, Funslopes, Funpark, Jumps, Boxen, Rails, WaveRides

Tek na smučeh: 17,7 km klasičnih prog, 15,8 km drsalnih prog za tek na smučeh.

Smučarska vozovnica Tre Valli: vključuje smučanje na smučiščih Falcade, Passo San Pelegrino in Alpe Lusia (Moena). Smučišče je vključeno v smučarski sistem Dolomiti Superski. Poleg eno in več dnevnih smučarskih vozovnic imate možnost nakupa kombiniranih vozovnic:
- Valle Silver 5 ali 6 dni: vključuje tudi smučanje na sosednjih smučiščih: Val di Fassa, Val di Fiemme in San Martino di Castrozza.
- Super Family Dolomitit Superski: je družinska, skupinska smučarska vozovnica. Skupina mora šteti od 3 do največ 8 oseb. Vsak član skupine mora biti star najmanj 8 let. V skupino so lahko vključeni le starši, njihovi otroci in stari starši. Več informacij o smučarskih vozovnicah nadete na: https://www.dolomitisuperski.com/en/Experience/Ski-areas/Alpe-Lusia-San-Pellegrino/Ski-pass

Ski Popust: Agencija Ski Holidays omogoča svojim gostom popust pri nakupu nekaterih več dnevnih smučarskih vozovnic.

Prihod in odhod

Prihod: na dan prihoda je vselitev možna od 17.00 do 19.00 ure. Vselitev v apartma je možna ob kateremkoli času po 17.00 uri.
Odhod: na dan odhoda je namestitev potrebno zapustiti do 9.00 ure. Odhod iz apartmaja je možno urediti ob kateremkoli času do 9.00 ure.

V primeru kasnejšega prihoda je nujno potrebno poklicati na telefonsko številko vaše namestitve, ki se nahaja v navodilih za potovanje.

Splošni pogoji

Plačilni pogoji:

Polog: 30% od vrednosti celotnega nakupa (preko TRR računa).
Končno plačilo: 70% od vrednosti celotnega nakupa (preko TRR računa)

Ostale informacije in Splošne pogoje poslovanje lahko pregledate tukaj.

Zemljevid

Vaša destinacija (končna točka poti) je že označena na zemljevidu. Vnesite vašo začetno lokacijo in izberite ostale možnosti za pridobitev navodil. Na zemljevidu lahko izberete do 9 vmesnih potovalnih točk od vaše začetne do končne lokacije.

Naslov
Pošta
Mesto
Izberi način

Ocene gostov

Za to namestitev še ni podanih ocen gostov.

Za objavo ocene, morate biti prijavljeni kot kupec.
Ležišča6
Spalnica2
Kopalnica1
Kvadratura70
Od smučišča100 m
Ski bus20 m

Vaši podatki

Nekatere funkcije tega spletnega mesta, potrebujejo podatke o vašem obisku. Uporabljeni bodo izključno za zagotavljanje vaših storitev. Po uporabi jih bomo izbrisali.

Niste nam še povedali ali lahko pridobimo vaše Osebno Prepoznavne Informacije.

ALI NAM DOVOLITE HRAMBO TEH PODATKOV??


Za izvedbo rezervacije na tem spletnem mestu moramo imeti vaše soglasje za uporabo podatkov. Ne glede na to, ali se trenutno strinjate, da se vaši podatki shranjujejo, bomo na vaš računalnik shranili piškotke. Seveda lahko v katerem koli trenutku obiščene stran App dovoljeneje in prekinete soglasje.

Vrste podatkov se shranjujejo gleda na naravo vašega obiska. Če si stran samo ogledujete, bomo shranili približne podatke o zemljepisni lokaciji. Če izvajate iskanje, bomo zato, da bodo iskalni obrazci bolj prijazni uporabnikom, shranili zadnje stvari, ki jih iščete. Te informacije so običajno shranjene največ 24 ur in se uporabljajo samo za to, da je vaš obisk prijetnejši.

V primeru potrjene rezervacije je potrebno shraniti več podatkov.

 1. Tehnični podatki obrazca za rezervacijo se hranijo največ 60 dni. Te podatke potrebujemo za ureditev vaše namestitve, dodatni storitev, v primeru uveljavljanja rizika odpovedi in pri morebitnih reklamacijah.
 2. Podatki, vneseni v obrazec za rezervacijo, na primer e-poštni naslov, dejanski naslov se hranijo največ 365 dni po datumu vašega odhoda. Ti podatki so shranjeni v šifrirani obliki, v naši bazi podatkov, tako da si jih lahko ogledajo samo pooblaščene osebe. V primeru potrjene rezervacije, bomo vaš PII shranili, dokler je rezervacija veljavna. Ko je rezervacija zaključena ali je bila odpovedana, boste lahko pripravljeni na PDP - Pravico do pozabe, tako da se prijavite in obiščete stran "Vaš račun".
 3. Vaše soglasje za uporabo podatkov smo dolžni hraniti v naši bazi podatkov. Informacije vsebujejo vašo IP številko in vsebino obrazca za prijavo.
Prosto
Zasedeno
Januar 2021
PTSČPSN
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
 
 
 
 
 
 
 
Februar 2021
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
 
Maj 2021
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Avgust 2021
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
September 2021
PTSČPSN
 
 
 
 
 
Oktober 2021
PTSČPSN
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
November 2021
PTSČPSN
 
 
 
 
 
Al Bosco za 2-4 osebe starstarstar približno 0.00 km
Cena od98,00€ na noč
Al Bosco za 4 osebe starstarstar približno 0.00 km
Cena od116,00€ na noč
Ciasa Molino za 4 osebe starstarstar približno 0.20 km
Cena od116,00€ na noč
Jomres Properties Feed